WWE SmackDown – Ertesi Hafta
Gecenin açılışında ringin ortasında, geçen haftaki kaosun mimarları olan Nexus Ustaları yer alıyor. Hepsi siyah takım elbiseler içinde, ciddi ve kendinden emin görünüyorlar. Ellerinde mikrofonlarla ringi dört bir yandan sarıyorlar.
Chris Jericho:
“Geçen hafta, bu endüstrinin gerçek mimarları olarak sahneye çıktık.
NXT’yi, WrestleMania main event’lerini, bu ringdeki yıldızları biz inşa ettik.
Ama artık zamanı geldi... Borçlar ödenecek. Saygı gösterilmeyen ustalar, şimdi hatırlatacak:
Kimin sayesinde bu iş ayakta.”
CM Punk:
“Bu yeni nesil, sadece tweet atmayı biliyor... Oysa biz o rüyayı gerçek kıldık.
Şimdi ise zamanı geldi. Ustalar ringi geri alıyor!”
O anda Cody Runnels’ın müziği patlar! Seyirci büyük tezahüratla karşılar. Cody kararlı adımlarla ringe girer, mikrofonu alır, gözünü Jericho ve Punk’tan ayırmaz:
Cody Runnels:
“Yaptıklarınızın bir bedeli olacak. Geçen hafta, sadece bana değil…
Bu ringin şerefine saldırdınız.
O yüzden bu gece, sizden biriyle bir hesaplaşma istiyorum.
Seçin birinizi. Hanginiz kendine güveniyorsa...
Ana maçta, ringde buluşalım!”
Christian öne çıkar ve gülerek mikrofonu alır:
“Tamam evlat... O zaman bu gece 'Eğitimin 1. Dersi' başlıyor.”
---
Gecenin Ana Maçı: Cody Runnels vs. Christian
Maç tam anlamıyla nefes kesiyor. Christian kurnazca taktiklerle üstünlük kurmaya çalışırken, Cody seyircinin desteğiyle direniyor. Maçın sonuna yaklaşırken…
Bir anda arenada Roman Reigns’in müziği patlar!
Tüm seyirciler ayağa kalkar! Tribal Chief geliyor sanılır. Rampaya odaklanılmışken…
Arka taraftan ringe doğru bir grup saldırır: Wade Barrett, Heath Slater, Justin Gabriel ve David Otunga!
Evet! Bu orijinal Nexus çaylakları!
Nexus Originals, ustalara saldırıyor! Cody şaşkın ama hemen durumu kavrar ve onların yanında savaşır. Ring bir kez daha kaosa döner. CM Punk ve Jericho kaçarken Wade Barrett mikrofonu alır:
Wade Barrett:
“Bizi unuttunuz sandınız değil mi?
Artık biz de çaylak değiliz…
Şimdi ustaları yıkma zamanı!”
Kameralar o sırada büyük ekrana döner ve Roman Reigns'in önceden kaydedilmiş bir video mesajı yayınlanır:
Roman Reigns (ciddi bir şekilde):
“Cody, şimdilik işim var…
Ama bu ‘Ustalar’ işiyle ben de ilgileneceğim.
Onlara hatırlatmam gereken bir şey var:
Ben hâlâ Tribal Chief’im.”
---
Bölüm, Cody ve orijinal Nexus'un ringde ayakta durmasıyla, seyircinin delirmesiyle son bulur. Nexus Originals ve Cody'nin birlikteliği, yeni bir savaşın fitilini ateşlemiştir.