Beşiktaş Ligi Bitirtmiyor

The MANIAC

Naber Müdür?
Katılım
5 Ağu 2022
Konular
391
Mesajlar
9,052
Tepkime puanı
2,866
Puanları
470
Yaş
16
Konum
Elazığ
Bobby Lashley
-
erden timur'dansa tercih ederim.
 
Katılım
1 Eyl 2015
Konular
4,463
Mesajlar
26,098
Tepkime puanı
1,395
Puanları
1,190
Konum
İzmir
Bunlar da bi bitmedi ya. Evet bu sene lig çok saçma geçti takımlar 3-4 defa bay geçti, deprem arası, dünya kupası arası falan derken cidden yarım yamalak, tatsız tuzsuz bir lig oldu ama şu an olması gereken bu. UEFA hiçbir şekilde karışmaz bu işe, TFF'nin alacağı bir karar bu.
 
Katılım
7 Mar 2016
Konular
5,195
Mesajlar
42,819
Tepkime puanı
2,586
Puanları
1,225
Yaş
21
Konum
İzmir/Kırklareli
Brock Lesnar
-
1988-89 sezonunda Samsunspor’un ligin ikinci devresindeki ilk maçına giderken yolda yaptığı trafik kazasının ardından Samsunspor’un ligden çekilme kararı almasının akabinde Federasyon’un nasıl bir yol haritası çizdiğini kısaca bir araştırın. Bunu hala araştırmayı akıl edemeyen yahut bunun bilincinde olsa bile sergiledikleri mağdur edebiyatıyla taraftar topluluğunu manipüle etmeye çalışan bir futbol aklıyla yönetiliyor Beşiktaş, çok yazık gerçekten. Hoş, Zafer Algöz ve Eypio’nun lobisiyle, kovduğu hocasını geri getiren bir cenahtan ne beklenebilir onun cevabını vermek de güç. Hayli geç kalınan Şenol Güneş hamlesinin, Aboubakar transferinin ve Gazprom sponsorlukları söylentilerinin kendilerini kandırmasına izin vermemesi gerekir Beşiktaş camiasının. Şenol Güneş hamlesinin geç kalınmış olduğu zaten açık; Aboubakar ve Hadziahmetovic gibi transferler “gidici” olduklarını bile bile yaptıkları yönetime sadece ekonomik olarak enkaz bırakan transferler; Gazprom sponsorluğu ise mevcut yönetimin bir başarısı değil, zaten söz konusu şirketin Türk pazarına açılmak gibi bir niyetinin olduğunu çok az siyaset takip eden birisi bile Türkiye ve Rusya arasındaki stratejik ilişkilere rahatlıkla dayandırabilir. Fenerbahçe de Beşiktaş da bizim yaptığımızı yapamıyor, vasat ve başarısız bir yönetim varsa bunu olduğu gibi bertaraf edemiyor. Burak Elmas gibi bir bela bu iki takımdan birinin başına gelse şu an o bela hala tepelerinde gittikçe çığ gibi büyüyor olurdu.

Neyse konu bambaşka bir yere gitti ama özetle şu yapılan başvurunun içtihadi olarak da hukuki olarak da hiçbir kuvvetli dayanağı yok. Bülent Uslu ağzıyla ancak lunapark çalıştırırsınız, köklü bir Türk kulübü yönetemezsiniz.
 
Katılım
17 Ocak 2018
Konular
37
Mesajlar
9,452
Tepkime puanı
720
Puanları
485
Konum
-
UEFA yerel lige müdahale etmeyecek ve sonuçsuz kalacak. Temele dayandırdıkları madde UEFA’nın kendi turnuvaları için geçerli. Turnuva usülü ile lig usulü zaten karşılaştırılamaz dinamikleri farklı. Boşa çaba. Taraftarı da uyutuyor olabilirler.

Gel gelelim şahsi fikrime. Beşiktaş lehine bir durum olsa Beşiktaş suskun kalacaktı ama günümüz şartlarında kendileri haklı. İşin içinde çok fazla değişken var hiçbir türlü adil karar çıkmayacaktır ama şahsi düşünceme göre haklılar. Fenerbahçe kazansaydı yine Beşiktaş haklı derdim. Gaziantep ve Hatay deplasmanı oynanması zor deplasmanlar. Günün sonunda Galatasaray’ın iç saha baskısı da bilinen bir gerçek.

Yine konudan bağımsız şahsi düşüncem Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı siyasi tezahürata devam ettiği sürece başarı sağlayamayacakları yönünde. Her şeye müdahil olunan bu yerde sanıyor musunuz her hafta agresif söylemlerde bulunan taraftarın başarı göreceğini?

İstifa tezahüratlarını başlatan ve devam ettiren kulüp belli. Cezalarını çekecekler. Yapacak bir şey yok. Fenerbahçe’nin yine tezahürat sesini kıstılar bugün. Önünü de kesecekler.
 
Üst