Birçok Güreşçi Royal Rumble'da Elemelerden Dolayı Rahatsızmış ve Drew Da Planlandığı Gibi Elenmiş

Poseidon

Best In The World
Konular
1,988
Bayley
12976eac3196a8fc8ea8f164eeb3becc.jpg

LA Knight, en nihayetinde, Drew McIntyre ve diğerlerinin Men's Royal Rumble'da mutsuz olmasının nedeni oldu.

Cumartesi gecesi Royal Rumble etkinliği sonrasında, Drew McIntyre’ın Lucas Oil Stadyumu'nu terk ettiği ve kuliste "birinin hareketlerini yapması gerektiği" için bağırıp küfrettiği ortaya çıktı. Bu, maçtaki diğer hikayelerin, McIntyre'ın kendi elenmesi de dahil, pahasına yapıldı. Ardından gelen raporlar, "çok sayıda kişinin", McIntyre dahil, bir güreşçinin "kendini öne çıkarmaya çalıştığını ve maçı değil, kendini öne çıkardığını" belirtti.

Fightful Select ve PWInsider, sonrasında onlara bildirilen bilgilere göre, LA Knight’ın, birçok yetenek arasında hayal kırıklığının kaynağı olduğunu bildirdi. Her iki medya organı da McIntyre’ın Damian Priest tarafından elenmesinin, Logan Paul'un 30 numaradan Rumble'a girmesinden önce yapılmasının planlandığını belirtti.

PWInsider ayrıca, LA Knight ile Roman Reigns’in de bulunduğu bir dizi sekansın, planlanandan veya beklenenden çok daha uzun sürdüğünü ve WWE prodüksiyon ekibinden birinin, herkesin "muhtemelen bir dakikaya ihtiyacı olduğunu" söylediğini aktardı.

McIntyre’ın elenmesi, Logan Paul’un 30 numaradan girişiyle daha da ertelendi ve LA Knight, Paul ile planladığı etkileşim sırasında Drew McIntyre ve Damian Priest’e çarptı. Bu da McIntyre’ın elenmesinin karmaşık ve birdenbire olmuş gibi görünmesine yol açtı.

McIntyre’ın, Jey Uso’yu dışarı atmaya çalıştıktan sonra Priest tarafından elenmesi, planlanan bir noktaydı. Bu, eski Dünya Ağırsiklet Şampiyonları arasında olası bir WrestleMania 41 programına doğru bir geçiş yapmak amacıyla yapılmıştı.

Kaynak

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,323

Triple H şovu şu minvalde random yazdığı için güreşçiler ringde ne yapacaklarını şaşırdılar.​

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
Drew'un daha uzun kalması benim için daha iyi oldu açıkçası ama elenmesi bir tık random oldu o konuya katılıyorum. LA Knight tarafına gelecek olursak da adam ringde çok çok bir şey yapmadı zaten bana mı anlamsız geldi bu serzeniş yoksa ben kameralar farklı isimlerin üzerine yoğunlaştığından oralara mı odaklanamadım bilmiyorum.

#1CMPunkFan

3 TIMES BEST FAN
Konular
490
Web sitesi
instagram.com
CM Punk
CM Punk
LA yerine Damien daha çok kameralara oynadı gibi gelmişti bana. Ayrıca Drew'i zamanında elemeyen kişi de Damien olmuyor mu bu durumda ?