Bu yamuk ritimli Math Rock semalarinda cok da gozum yoktur nomalde, bu albumu de kult statusunu bildigim icin dinledim. Post-Rock alemlerine de dalmak istiyorum bir suredir, o janranin onculerinden olmasi da isime geldi. Tam bir orta sinif asosyal sehir bebesi albumu. "Don, Aman" sarkisinin tum sozleri ve "Washer"in sonundaki "My head is empty/My toes are warm/I'm safe from harm" kisimlari albumun kime hitap ettigini belli ediyor.
Muzikal olarak bekledigim kadar elitist bir album degil, anti-commercial elementler genel olarak atmosferi saglamak icin kullanilmis, sov yapacagiz diye belirli pasajlari tekrarlamazlik etmemisler. Atmosfer cok guclu, Velvet Underground'tan net bir esinlenme var, albumun ciktigi doneme ve kendi muzikal kimliklerine cok iyi yedirmisler bu esinlenmeleri. "Washer"a ve "Good Morning, Captain"a bayildim. Ozellikle bu iki sarkida anlati asiri saglam, muzigin de etkisiyle imgeler insanin tuylerini diken diken ediyor. Cok iyi bir album, aldigi ovguler kesinlikle bosa degil.