Hatırlayamadığım fakat hayal meyal anımsadığım bir zaman dilimi içerisinde:
''Anne, bak botchumu yaptım.'' -- diyerek gerçekleştirilmiş bir eylemin ardından ilk resmi Botch'umu yaptım. O zamanlar doğal bir sevimliliğe sahip olduğumdan aile halkı sıvacılığımı yapmakta beis görmedi ve beni evrenden sık sık yeni Botch almalara teşvik ettiler. Düşünmüş olmalıydılar ki yeni doğmuş bir rookie boy sıklıkla Botch yapabilirdi. Yapılabilirdi de!
Ama; Botch yaptılar...
Çünkü örneğine az rastlanılmış ibretlik bir homo sabiydim ve bu dünyaya Botch yapmak için gönderilmiştim. Üç kere dememe de hiç gerek olmadı. Bir kere Botch ol dedim mi Botch olur zaten.
Hatta ve hatta hayatımın her alanında istisnasız Botch yaparım; 23 yıldır severek Botch yapıyorum da diyebilirim.
Botch olmamdan rahatsız olunmasının da önemli olmadığını anladığımdan ve durumu içselleştirdiğimden her kulvarda patara kütere Botch yapıyorum.
İşte bu yüzden Botch oldum. Siz Botch olmayın ve William Regal, Dean Malenko, Owen Hart gibi reyizleri içselleştirin yoksa Botch yaparım sakat kalırsınız!(!)
14 yıldır Pro Wrestling sektörüne dışarıdan destek veriyorum. Sektörü koşturan Metin abim Vince abim gibi şark kurnazı esnaf senaristlerin önümüze boşalttığı zorlama tiplemeleri oldum olası sevmediğimden Pro Wrestling fedaisi saf yetenek isimleri sevmeyi tercih ediyorum. Dolayısıyla desteklerken can çekişip kan kaybettiğim çok fazla moment yaşadım. Binlerce momentumu gözümün önünde Botch alırken yakaladım... Keşke böyle olmasaydı demiyorum iyi ki olmuş diyorum çünkü Pro Wrestling'i yaşattığı duygu bütünlüğüyle seviyorum.
Bu arada bana Boço diyebilirsin. Keyifli forumlar dilerim.