Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır. En çok Lesnar'ın, Goldberg'e dönüşmesinden korkuyordum ve gerçekleşti. Artık Vince'in başı sıkıştığında durmadan Lesnar gelecek. Ama SummerSlam'de, Lesnar için umutluyum. Paul Heyman sayesinde kesin alacak bir kemeri.
10 Sene Roman Reigns'in karşısına çıkmaması lazım. 1 Sene o kadar kişinin hakkını gasp ederek. Yeterince Roman Reings'in karşısına çıktı ki, bunalttı. Gram hak etmedi. Drew'in ya da Bobby Lashley'nin hakkıydı.
Hikayedeki hak etme konusu için evet. WM’daki low blow rövanş için yeterli bir sebep.
Hikaye dışındaki hak etme konusu için de maalesef evet diyorum. Şirket onu kemer etrafında tutarak bir şeyler kazanıyor ki vazgeçmiyorlar. Benim istediğim şey tamamen şahsi feudlara girmesi fakat gerçekler çok açık.
Arkadaşlar bahsettiğimiz adam Brock Lesnar . Bu adam bırakın kemer maçı elde etmeyi bir telefon açıp Vince ben full-time kalacam kemeri ver dese kemeri alacak konumda bir adam.
Arkadaşlar bahsettiğimiz adam Brock Lesnar . Bu adam bırakın kemer maçı elde etmeyi bir telefon açıp Vince ben full-time kalacam kemeri ver dese kemeri alacak konumda bir adam.