Mercedes Mone kazanacaktır, finalde Jamie Hayter ile eşleşip, Athena'nın maça karışması sonucu Mone finali kaybedecektir. Aynı şekilde intikam isteyen Mone de Billie Starkz'ın ROH kemerini Athena'dan kazanmasına neden olacaktır.
Böylece ikili; ALL IN: Texas'ta TBS kemeri için karşı karşıya gelecektir diye düşünüyorum.
Ospreay net kazanacaktır. Sürekli karşı karşıya gelmelerinden korkuyorum ancak Fletcher vs Ospreay finalinin yanında Adam Page vs Ospreay finalinin de ihtimalini yüksek görüyorum. Hatta şovun Texas'ta olacağını düşünürsek Adam Page'in bu turnuvayı kazanması şaşırtmaz.
Adam Page'in WC rakibi için de Josh Alexander olacağı söyleniyor ancak yeni debut yapacak bir ismi ilk turdan harcamazlar diye düşünüyorum. Wild Card'ın Jack Perry olması da yüksek ihtimal önümüzde filizleniyor olan; Adam Page ve Elite rekabetini de düşünecek olursak.
The Opps daha çok geçiş rakibi gibi, trios kemerlerini alacaklarını sanmam buna alternatif olarak Darby Allin'in Hounds of Hell'e katılarak Trios kemeri olarak büyük aday olacaklarını düşünüyorum.
Darby sonuç olarak benim için Mox'tan kemeri alabilecek bir isim değil.
Ya da Cedric Alexander'ın gelmesiyle tag kemerlerini salacak olan HS, yeni trios şampiyonları olabilir.
Eyyorlamam bu kadar, AEW ne güzel bir şey haftalık şovu bile paragraflarca yazı yazdırıyor.