Bu Çarşamba AEW Dynamite'a Duyurulan Maçlar

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
30
Taryn Terrell
-
Mercedes vs. Athena yanar. Ospreay vs. Takeshita yanar. Page'in WC rakibi kim olur bilmiyorum. Trios maçı PPV'de olsa yanardı ama bu maçtan pek umudum yok. 4-5 dakikada Death Riders'ın kazanacağı bir maç gibi geliyor bana. The Opps'un kazanmasını isterdim ama. HB maçından da bir yol olmaz. Hızlıca yenerler GoA'yı. Mikrofonlar falan da iyi olursa hoş bir haftalık şov izleriz.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
57
CM Punk
Bryan Danielson
Mercedes vs. Athena yanar. Ospreay vs. Takeshita yanar. Page'in WC rakibi kim olur bilmiyorum. Trios maçı PPV'de olsa yanardı ama bu maçtan pek umudum yok. 4-5 dakikada Death Riders'ın kazanacağı bir maç gibi geliyor bana. The Opps'un kazanmasını isterdim ama. HB maçından da bir yol olmaz. Hızlıca yenerler GoA'yı. Mikrofonlar falan da iyi olursa hoş bir haftalık şov izleriz.
Bence bu şov değil ama bir sonraki trios şampiyonaları Opps olacak.

Pavlo Valery Ksyonz

Chaotic Genius
Konular
8
CM Punk
Mercedes Mone kazanacaktır, finalde Jamie Hayter ile eşleşip, Athena'nın maça karışması sonucu Mone finali kaybedecektir. Aynı şekilde intikam isteyen Mone de Billie Starkz'ın ROH kemerini Athena'dan kazanmasına neden olacaktır.
Böylece ikili; ALL IN: Texas'ta TBS kemeri için karşı karşıya gelecektir diye düşünüyorum.

Ospreay net kazanacaktır. Sürekli karşı karşıya gelmelerinden korkuyorum ancak Fletcher vs Ospreay finalinin yanında Adam Page vs Ospreay finalinin de ihtimalini yüksek görüyorum. Hatta şovun Texas'ta olacağını düşünürsek Adam Page'in bu turnuvayı kazanması şaşırtmaz.

Adam Page'in WC rakibi için de Josh Alexander olacağı söyleniyor ancak yeni debut yapacak bir ismi ilk turdan harcamazlar diye düşünüyorum. Wild Card'ın Jack Perry olması da yüksek ihtimal önümüzde filizleniyor olan; Adam Page ve Elite rekabetini de düşünecek olursak.

The Opps daha çok geçiş rakibi gibi, trios kemerlerini alacaklarını sanmam buna alternatif olarak Darby Allin'in Hounds of Hell'e katılarak Trios kemeri olarak büyük aday olacaklarını düşünüyorum.
Darby sonuç olarak benim için Mox'tan kemeri alabilecek bir isim değil.
Ya da Cedric Alexander'ın gelmesiyle tag kemerlerini salacak olan HS, yeni trios şampiyonları olabilir.

Eyyorlamam bu kadar, AEW ne güzel bir şey haftalık şovu bile paragraflarca yazı yazdırıyor.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
57
CM Punk
Bryan Danielson
Ben Rated FT-R olsun istedim de büyük dağıldılar onlar da aksine.
Ya onların dağılacağı 50 metre öteden belliydi. Ben Opps kurulduğundan beri o kemeri Death Riders’dan alacağını düşünüyorum. Bakınca alabilecek en iyi ekip onlar. Ufaktan da Death Riders’ın serüveni bitecek gibi. Ufaktan dediğim bu iş Wembley’de bitecek diye düşünüyorum. Hangman Mox’u indirecek. Opps’da trios kemerini alacak. Bence bu şirkete de kan katar. Death Riders keşke hayalimdeki gibi olsaydı ama facia oldu benim gözümde. Bu kadar kaliteli isim bir araya gelip nasıl böyle vasatın çok altı bir şey sundular anlamadım.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
30
Taryn Terrell
-
Ya onların dağılacağı 50 metre öteden belliydi. Ben Opps kurulduğundan beri o kemeri Death Riders’dan alacağını düşünüyorum. Bakınca alabilecek en iyi ekip onlar. Ufaktan da Death Riders’ın serüveni bitecek gibi. Ufaktan dediğim bu iş Wembley’de bitecek diye düşünüyorum. Hangman Mox’u indirecek. Opps’da trios kemerini alacak. Bence bu şirkete de kan katar. Death Riders keşke hayalimdeki gibi olsaydı ama facia oldu benim gözümde. Bu kadar kaliteli isim bir araya gelip nasıl böyle vasatın çok altı bir şey sundular anlamadım.
Elbet ki dağılacaklardı günün birinde ama All-In'e kadar sürecek bir Trios reigninden sonra dağılmaları çok çok daha mantıklıydı.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
57
CM Punk
Bryan Danielson
Elbet ki dağılacaklardı günün birinde ama All-In'e kadar sürecek bir Trios reigninden sonra dağılmaları çok çok daha mantıklıydı.
Yani Pac’in sakatlık da eklenince bana o iş All In’e kadar gitmez gibi geliyor. Ha ama ben en başından beri Mox’un All In şovuna şampiyon çıkacağını düşünüyorum. Kafamda iki senaryo var. Ya Hangman v Swerve All In ya da Hangman v Mox izleyeceğiz. Her şekilde Hangman All In Texas ve MJF gömme muhabbetleriyle beraber ana olayda olacak. Bence kemeri de kazanacak. Ya da kemeri daha erken kazanıp All In şovunda şampiyon olarak girecek ama bence biz her şekil Mox v Hangman izleyeceğiz. Swerve v Bobby Lashley All In şovunda olsa beni çok sarar. Danielson maç yapar mı bilmiyorum ama maç yapacaksa Moxley’le yapsın. Yapmayacaksa Moxley’nin yolunu tıkasın ve All Out şovunda bu Death Riders davasını bitirsin. Özetle bence Moxley şampiyon olarak çıkıp kemeri Hangman’e salacak. Daha önce kaybederse Mox v Bryan izleyeceğiz.