Bu Gece WrestleMania XL Şovunda AEW'dan Bir Güreşçiyi Maça Çıkarma Fırsatınız Olsaydı Bu Güreşçi Kim Olurdu?

AEW'dan Birini Bu Gece Maça Çıkar.

• Will Ospreay

Oy: 1 4.3%
  • Swerve Strickland

Oy: 1 4.3%
  • Edge

Oy: 5 21.7%
  • Bryan Danielson

Oy: 2 8.7%
  • MJF

Oy: 7 30.4%
  • Christian Cage

Oy: 0 0.0%
  • Jon Moxley

Oy: 5 21.7%
  • Chris Jericho

Oy: 2 8.7%
  • Diğer (Aşağıya Yazabilirsiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
-
Edge'in pazar gece Spear ı vardı içimde kaldı o gelsin misyonunu tamamladı zaten.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
28
Web sitesi
thebozbear.blogspot.com
Taryn Terrell
-
Nalaka? MJF'in WWE bünyesinde olmasını istiyorum sadece?
Asıl senin dediğin ne alaka? Adam herhangi bir maça dahil olamazdı çünkü hikaye olarak bir yere giremezdi. Ama atıyorum Dustin Rhodes cuk diye otururdu ME'ye. Ya da SHIELD müziği çaldığında Jon Moxley... Atıyorum Raw After WM'de istesen anlarım. Bundan 4 ay önce Royal Rumble'da gelip WM'ye hikaye hazırlasalar onu da anlarım. Ama soru bir anda WM40'a gelip maça çıkmasını istediğiniz birinden bahsediyor. Yani WWE'de görmek istediğiniz biri değil. Sen genel olarak MJF'i istiyorsun. Adam o gece kim güzel giderdi diyor.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Asıl senin dediğin ne alaka? Adam herhangi bir maça dahil olamazdı çünkü hikaye olarak bir yere giremezdi. Ama atıyorum Dustin Rhodes cuk diye otururdu ME'ye. Ya da SHIELD müziği çaldığında Jon Moxley... Atıyorum Raw After WM'de istesen anlarım. Bundan 4 ay önce Royal Rumble'da gelip WM'ye hikaye hazırlasalar onu da anlarım. Ama soru bir anda WM40'a gelip maça çıkmasını istediğiniz birinden bahsediyor. Yani WWE'de görmek istediğiniz biri değil. Sen genel olarak MJF'i istiyorsun. Adam o gece kim güzel giderdi diyor.

Soru maça müdahale maça etki etmek değil ki direkt maça çıkma üzerine?