Bu İki İsim İkinci Tura Kalsa Hangisine Oy Verirsiniz?

Kime Oy Verirdiniz?

• Sinan Oğan

Oy: 22 53.7%
  • Muharrem İnce

Oy: 19 46.3%

• Kullanılan toplam oy
    41
Konular
5,193
Brock Lesnar
-
images

Konular
2,801
Seth Rollins
-
Tabii ki Sinan Oğan. Kendisini donanımlı görüyorum. Muharrem ise facia... Sadece Erdoğan karşısında oyumu alabilir

ReQuem

piro
Konular
4,647
-
-
#OAnGeliyor diyerekten oyumu verirdim.

aewnxt

Deneme Moderatör
Top Poster Of Month
Konular
253
Malakai Black
-
Ben Muarrem derdim de ilginç bir şekilde Sinan Oğan fark atmış ilginç doğrusu.

The Insane Icon

the v i g i l a n t e
Konular
8,567
Sting
Kane
Sinan Oğan'a oy veririm.

Mike The Miz

pacem in terris
Konular
1,421
The Miz
-
Fevri davranan, öfke problemleri olan, kişisel hırslarına boğulmuş biri benden oy alamaz.
Gizli Erdoğancı çakma muhalif diyoruz biz sizin gibilere. Bir kere bile Muharrem İnce'yi dinlemediğine yemin edebilirim. Dinleyip de 2018 de oy verdiysen daha gülünç. 2018'de de bu adam böyleydi.

Styles Clash

Zafer Turizm
Konular
3,103
Edge
-
Değil İnce karşısında RTE'siz KK-İnce-Oğan seçimi olsaydı Oğan derdim.

OyakaBooyaka619

Sexy Boy
Konular
11
Rey Mysterio
Shawn Michaels
Ben Muarrem derdim de ilginç bir şekilde Sinan Oğan fark atmış ilginç doğrusu.
Şu son iki mevzular bölümünden sonra Sinan Oğan'a kaydı düşünceler. Zira benim de öyle. Aklımdaki tüm sorular yanıtlandı neredeyse. En çok kafa karıştıranlar ülke yönetiminde kadroların ne kadar hazır olduğuydu. Sinan Oğan 4 partinin ortak adayı ve Ümit Özdağ da kendisi de akademisyen olduğu için kadrolarının hazır ve yeterli olduğunu söyledi. Bu açıdan Muharrem İnce'nin tek başına daha kurulalı birkaç yıl olan yeni partisinin 300 kişilik daha kendilerinin bile ekipte olduğundan haberi olmayan kadrosunu geçti gözümde. Ayrıca İnce'nin programda kadrodan bir yıl önce ayrılmış bir ismi hâlâ partide görev yapıyormuş gibi söylemesi de üzdü. Diğer bir problem oy bölme meselesiydi, Sinan Oğan sağcı ve milliyetçi kesimi temsil eden aday olduğunu ve oylarını MHP'den aldığını söyledi. Buna karşılık İnce oylarını CHP bloğundan aldığı için Oğan yine üstün çıktı. Oğan her soruyu olabilecek en iyi şekilde yanıtladı, yanlış bilgi vermedi, çok sakindi. İnce İBB'nin ihalesini yanlış söylemesi, milletvekili sayılarını çarpıtarak belirtmesi, Meral Akşener'in son on günde miting yapmadığını söylediği yanlış iddia gibi şeyler de Oğan karşısında yenik düşürdü.
Bu iki ismi birbiriyle kıyaslayınca Oğan gözümde daha bir yükseldi diyebilirim. Tabii oy bölme olmasın ve ilk turda bitsin diye desteklediğim isim değişmedi. Ha oy bölme olmasaydı Oğan'ı desteklerdim ama o seçim bu seçim değil maalesef.

Sana yanıt vereceğim bahanesiyle tüm düşüncelerimi açıkladım ama olsun.