Bursaspor, 2. Lig'e Yükseldi
Imperium if you smell what Imperium is cooking Katılım 12 Mar 2020 Konular 5,577 Mesajlar 24,765 Tepkime puanı 14,792 Puanları 1,120 Konum - 13 Nis 2025 #1
The Peep's Captain Katılım 29 Haz 2010 Konular 7,968 Mesajlar 56,003 Tepkime puanı 6,003 Puanları 2,420 Konum Alanya Christian Cage - 13 Nis 2025 #2 Hırsızlar üşüşür, seneye tekrar düşerler.
FightOwensFight - Katılım 1 Eyl 2015 Konular 4,469 Mesajlar 28,698 Tepkime puanı 2,913 Puanları 1,480 Konum İzmir 13 Nis 2025 #3 Neredeyse Erdoğan'ın sahaya çıkmadığı kaldı, her türlü kolaylık sağlandı Bursaspor'a, çıkmamaları mucize olurdu. Ne kadar süre siyasetin içinde kalacaklar bakalım.
Neredeyse Erdoğan'ın sahaya çıkmadığı kaldı, her türlü kolaylık sağlandı Bursaspor'a, çıkmamaları mucize olurdu. Ne kadar süre siyasetin içinde kalacaklar bakalım.
Kemba Walker The New Face Of Fear Katılım 8 Ocak 2024 Konular 11,659 Mesajlar 22,166 Tepkime puanı 5,427 Puanları 860 Yaş 23 Bray Wyatt 13 Nis 2025 #4 Keşke tekrardan Süper Lig’e çıksalar. Ama taraftarları aşırı toxic. Ben hayatımda onlar kadar toxic bir taraftar görmedim.
Keşke tekrardan Süper Lig’e çıksalar. Ama taraftarları aşırı toxic. Ben hayatımda onlar kadar toxic bir taraftar görmedim.
KingOfMysterio 𝙁𝙀𝙉𝙀𝙍𝘽𝘼𝙃𝘾̧𝙀 Katılım 27 Haz 2020 Konular 96 Mesajlar 1,982 Tepkime puanı 530 Puanları 365 Yaş 19 Konum Gümüşhane Rey Mysterio 13 Nis 2025 #5 Maç neden Balıkesir'de oynandı orayı anlamadım. Artvin'in ev sahibi avantajı vardı sonuçta
The Insane Icon julia❤️🔥 Katılım 20 Eyl 2020 Konular 10,975 Mesajlar 46,320 Tepkime puanı 10,795 Puanları 1,045 Sting 13 Nis 2025 #6 FightOwensFight' Alıntı: Neredeyse Erdoğan'ın sahaya çıkmadığı kaldı, her türlü kolaylık sağlandı Bursaspor'a, çıkmamaları mucize olurdu. Ne kadar süre siyasetin içinde kalacaklar bakalım. Genişletmek için tıkla ... Tam aksi diye biliyorum. Bursaspor'un son 2-3 başkanı AK Parti iltisaklı kişiler hatta biri BESAŞ müdürüydü diye hatırlıyorum. 2023'de Bozbey başkan olunca Bld Bşk oluşunun verdiği yetkiye dayanarak ( ) Bursaspor'u da sahiplendi ki kendisi iyi bir Bursasporlu ve Nilüfer Bld. Başkanlığı zamanında da yardımları oluyordu diye biliyorum. Garip bir şekilde Bozbey devreye girince AK Parti'li Bursasporlular diğer çoğu şehirde olduğu gibi bu sefer takımdan desteklerini çekmediler ve Bursaspor AK Parti - CHP ortaklığıyla transfer tahtası açılması başta olmak üzere çoğu zorluğun üstesinden geldi. Hatta yerel gazetenin internet sitesinde de bu konuya değinilen bir makale var ama bulacağımı sanmıyorum. AK Parti ve CHP Bursaspor için aynı safta yer alıp birbirine tahammül ettiyse Türkiye'nin başına neler gelirdi artık varın siz düşünün. Yanan günlerimize ah vah edin diye yorumlarım bu konuyu.
FightOwensFight' Alıntı: Neredeyse Erdoğan'ın sahaya çıkmadığı kaldı, her türlü kolaylık sağlandı Bursaspor'a, çıkmamaları mucize olurdu. Ne kadar süre siyasetin içinde kalacaklar bakalım. Genişletmek için tıkla ... Tam aksi diye biliyorum. Bursaspor'un son 2-3 başkanı AK Parti iltisaklı kişiler hatta biri BESAŞ müdürüydü diye hatırlıyorum. 2023'de Bozbey başkan olunca Bld Bşk oluşunun verdiği yetkiye dayanarak ( ) Bursaspor'u da sahiplendi ki kendisi iyi bir Bursasporlu ve Nilüfer Bld. Başkanlığı zamanında da yardımları oluyordu diye biliyorum. Garip bir şekilde Bozbey devreye girince AK Parti'li Bursasporlular diğer çoğu şehirde olduğu gibi bu sefer takımdan desteklerini çekmediler ve Bursaspor AK Parti - CHP ortaklığıyla transfer tahtası açılması başta olmak üzere çoğu zorluğun üstesinden geldi. Hatta yerel gazetenin internet sitesinde de bu konuya değinilen bir makale var ama bulacağımı sanmıyorum. AK Parti ve CHP Bursaspor için aynı safta yer alıp birbirine tahammül ettiyse Türkiye'nin başına neler gelirdi artık varın siz düşünün. Yanan günlerimize ah vah edin diye yorumlarım bu konuyu.
Poseidon Best In The World Katılım 5 Eyl 2018 Konular 2,362 Mesajlar 14,299 Tepkime puanı 3,368 Puanları 965 Yaş 24 Konum izmir - Pazartesi saat 09:43'de #7 Güzel haber en kısa sürede Süper Lig'e gelirler umarım.