Çeviri: Cody Rhodes'un TK'ya Attığı Molotov Kokteyl'i

Sizce Nasıl Promo?

• Dusty Kalibresinde

Oy: 7 100.0%
  • 2015 Reigns Kalibresinde

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

Jeri-Spy

The King in the North
Konular
1,253
Chris Jericho
-
Pipebomb diyemeyeceğim buna pek, Molotov Kokteyl'i diyorum...

Ne konuşmak istersiniz? O son maçtan sonra; aklıma bir zamanlar sahnede böyle oturan, ringe böyle bakan ve sporumuzun tarihindeki en önemli nutuklardan birini veren bir adam geldi. Sözümona binlerce güreşçiye ilham verdi. Kelimenin tam anlamıyla milyonlarca hayranı harekete geçirdi, bir devrimin ilk ipucuydu. CM Punk ve pipebomb'dan bahsediyorum.​
Birisi bana bu konuşmayı sonraya saklamamı söyledi ama dürüst olmam gerekirse, bunun için fırsatım olur mu bilmiyorum; o yüzden şimdi yapacağım.​
O konuşma, bir devrimin ilk esintisiydi. Bir yol haritası çizdi. Onun için, benim gibi biri için, o zamanlar tabu olan şeyler. New Japan Pro Wrestling'e gitmek, Ring of Honor ile çalışmak gibi şeyler ve nihayetinde kaderin istediği gibi Young Bucks ile takım kurmaktan bahsedecekti. Fakat bunları yapamayacak durumdaydı. Nihayetinde buraya gelerek, profesyonel güreşte yılın geri dönüşü olarak adlandırılan şeye imza atacaktı. Ancak birbirimize karşı dürüst olursak ve tüm CM Punk tişörtlerini görüyorum, bu son on yılın geri dönüşü. Hepimiz yaşıyoruz, hepimiz seviyoruz. Ama onun yokluğunda, CM Punk'ın geride bıraktığı boşlukta, birileri bunların her birini yaptı. Onları ben yaptım.​
Tekelcilik karşıtı duyarların her zerresini omuzlarımda taşıdım. Devrimin her derecesini ellerimde tuttum ve her biriniz tezahürat yaptınız. Neden heel turn yapmayacağımı sormak ister misiniz? Çünkü en çok ihtiyacım olduğunda bana tezahürat yaptınız. Güreşte birden fazla kraliyet ailesi var deyince kendimden ve hepimizden bahsediyorum!​
İnsanlar yasak kapıdan bahsediyor. Uygun bir isim, amiyane bir tabirdir. Ama bizim yaptıklarımızı haber yapan bir endüstri gazetecisiyseniz ve bu gece burada söylediğim hiçbir şeye katılmıyorsanız, gazeteci değilsiniz. Bu neslin söylediği gibi, belgeleri ve tarihleri kontrol edin; bir yasak kapı yokken onu inşa eden bendim.​
...ve gittim. 2 haftalığına yoktum. İki hafta ve geçen hafta açılış bölümündeki Young Bucks'ın neredeyse Çarşamba gecesi savaşlarını yeniden başlattığını gördüm. Dinleyin, ReDRagon'un Hip-Toss sınavını başarıyla geçtiğini biliyorum ama Bucks'ın çaylakları birden fazla kez yendiğini görmeye ihtiyacım yok.​
#Fish ve O'Reilly'nin NXT serüveninden ötürü çaylak göndermesi var hani anladınız siz ;);));#
Ve sonra Trelawny benzeri arkadaşım Ricky Starks, gerçek hayat arkadaşım olan Jay Lethal ile bir tartışmaya giriyor. Bilgelere göre, Lethal Injection, sektördeki insanların kurtulamadığı cutter'lardandır. Kaçın, kaçın, kaçın.​
Ve daha sonra göreceğiniz gezegendeki en yetenekli güreşçilerden biri olan Malakai Black. Benim karneme iki mağlubiyet yazan bir adam ve herkes kaybetmekten nefret ettiğimi biliyor. Yardıma ihtiyacı olmayan bir adam, sadece bu boyut, hız ve gücüne yarasını ekledi ve Gunner McGilabuddy ya da her neyse gibi, insanları yeniden adlandırma işinde olmadığımızı biliyorum; ama hayır sadece hız ve güç değil, cesaret. Çünkü AEW'ye gelirseniz ve kendinize Brody derseniz, cesaretiniz var demektir. Ve sekiz yıl içinde o çocuk ortaya çıktığında bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu göreceksin.​
Ama Brodie'den, Darby'den, Miro'dan ve TNT Şampiyonu Sammy Guevara'dan bahsetmişken. Bu adamlar, bir soy, size öğretilenlerin aksini size öğreten şampiyonların mirası. Herkes 20 yıl boyunca içinde dünya kelimesi olmayan herhangi bir unvanın ikincil bir kemer olduğuna şartlandı. Ama ikincil kemerlerimiz yok, ikincil olmasının tek yolu şu anda iki tane olması.​
Bence ne yapacağımız belli. Tony Khan'ın postayla Sammy Guevara'ya ve bana bir sözleşme gönderdiğini biliyorum - belki de istediğim sözleşme bu değildi - ama bu noktada Sammy - Beach Break - iki şampiyonluk - bir şampiyon. Ah Sammy Guevara, ne diyorsun?​

Konular
501
Cody Rhodes
Bu promoyu canlı dinlemek acayip kafa karıştırıcıydı, bu adam ne diyo lan böyle demiştim ama olaylardan sonra ne olduğu belli oldu, adam ciddi mikrofonu alıp sallamış gideceğini bildiği için, WWE'de acaba nasıl promolar kesicek. :D

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Şimdi daha mantıklı geliyor. Şovu izlediğimde ne yalan söyleyeyim, neden Punk'a sallıyor anlamamıştım. Şimdi anladım. Punk'ın dediklerini demedi ama yapamadıklarını bu adam yaptı. Bu adam Ömer'di Ezel oldu. Ben onun WWE'de bulunmasına şöyle karşıyım onu düşürebilecek senaryoların içinde bulabilir kendini. Ama giden kişi eski Cody değil, Ezel Cody olunca belki de korkmak yerine ona inanmam gerekiyordur. Tabi dediklerim WWE'ye gitme ihtimali için geçerli.

The Unleashed

AAAAAAAAAAAAAAAA
Konular
1,013
Adam Cole
-
Eline sağlık usta. Çok iyi promoydu ve neden herkese giydirdiğini ve bunları bir daha söylemek için fırsatım olmayabilir tarzında şeyler dediğini anlayamamıştım. Şu anda oturdu. Adam spoiler vermiş.

dr.thugonamics

Kayıtlı Üye
Konular
9
AJ Styles
Roman Reigns
Cody resmen geleceği sermiş önümüze. Tüm izleyenler bi afallamıştı bu promodan sonra. Ben bu Cody'nin WWE'ye stardust olmaya geleceğini hiç düşünmüyorum, olur da anlaşıldı ise ciddi bir garanti istemiştir. Eğer gelirse güzel şeyler göreceğimizi düşünüyorum.

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,857
Maxwell Jacob Friedman
Hook
Bana her şey seni hatırlatıyor..

Flip Flop 'N Fly

tatildeyim
Konular
120
Dusty Rhodes
Jim Cornette
Kendini bir şey sanan Smark kitleyi tek bir promo ile manipüle edip "Cody" chantleri attırdı adam bu promoyla. TK de bunun çıkıp gitmesine izin verdi. :olamaz

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Top Poster Of Month
Konular
1,885
Edge
-
Oof dün gibi.