Chris Jericho & Eddie Kingston Karşı Karşıya (Türkçe Çeviri)

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-

Eddie Kingston: "Tamam, şimdi bitti mi? Bu şarkıyla egona masaj yapmayı bitirdik mi? Bitti mi? Güzel, tamam, yeter, çene yapıyorum! Öncelikle, seni zaten sevmiyorum [kameramana], neden buradasın? Bunlar ne?

Chris Jericho: "Biraz sakin ol, Eddie..."

Eddie Kingston
: "Sakinleşemem!"

Chris Jericho: "Dinle, güvenliğin burada olmasını ben ayarladım, çünkü birbirimizle erkek gibi konuşmamızı istiyorum, tamam mı, sıradan sokak serserileri gibi birbirimizle kavga etmemizi istemiyorum, ki senin kendini öyle gördüğünü biliyorum, bu gece denersen, icabına bakarlar..."

Eddie Kingston: "Bana sokak serserisi mi diyorsun?"

Chris Jericho: "Evet."

Eddie Kingston: "Bunun ne anlama geldiğini bile bilmiyorsun, hayır, seni nakavt edeceğim... [Bu ahbap! Bu ahbap! Bana bir saniye verin, çünkü dürüst olmak gerekirse, bunu neden yaptığımız hakkında hiçbir fikrim yok! Ben bir spor şovmeni değilim, Chris! Sadece seninle dövüşmeyi tercih ederim.
Biliyor musun, madem benimle dövüşmeyeceksin, hey Tony Khan! Hey! Bana bir iyilik yap, Statlander ve Willow Nightingale'i falan getir... Bana güreşen iki Kadın getir, lütfen! Burada bir şeyler yapalım, burası bir güreş şirketi, spor eğlence şirketi değil.
Adamım, bloğun aşağısına git!"
[Not: Bu gösteri, WWE'nin ana üssü olan Stamford, Connecticut'tan yaklaşık 23 mil uzaklıktaki Bridgeport, Connecticut'ta gerçekleşti].

[Hayranlar Eddie için tezahürat yapıyor]

Chris Jericho: "Şey, dediğin gibi, Stamford'dan yolun hemen aşağısındayız, bu yüzden belki size biraz spor eğlencesi sunabilirim [Ancak bu spor eğlencesinin gerçekten eğlenceli olacağını garanti edebilirim! Çünkü sana bir hikâye anlatacağım Eddie,
Eddie Kingston hakkında bir hikâye. AEW'ye geleceğini ilk duyduğumda, Eddie, soyunma odasındaki herkes çok heyecanlanmıştı.
Eddie Kingston geliyor! Eddie Kingston geliyor... ve ben kendi kendime düşünüyordum, Eddie Kingston da kim ulan? Dürüst oluyorum! Yani, indie sahnesinde neler olup bittiğini takip ediyorum, adını daha önce hiç duymamıştım aslına bakarsanız, Eddie Edwards'tan bahsediyor olabileceklerini düşündüm ve sonra seni gördüm ve neden seni daha önce hiç duymadığımı anladım, çünkü bir jobber'a benziyorsun! [Ama bekle, ama bekle... ama sonra adı neydi ona karşı maçını gördüm?
[Cody Rhodes ile maçından bahsediyor] ve promonu dinledim sonra seni daha önce duymamış olabileceğimi fark ettim, ama bu adam iyi.
Bu adam çok iyi, bu adamda özel bir şeyler var bu adam zirveye çıkmak için gereken her şeye sahip ve sana bunu sadece birkaç gün sonra söyledim, hatta AEW'de büyük bir babyface haline gelmenin uzun sürmeyeceğini söyledim, çünkü insanlar seni sevecek ve haklıydım!"

Eddie Kingston: "Babyface ne demek?" [Jericho gülüyor.]

Chris Jericho: Bu çok iyi hissettiren bir hikâyeydi Eddie, 20 yıl boyunca indie'lerde k*çını yırttıktan ve fiziksel, zihinsel sorunlarının üstesinden geldikten sonra, onca yıldan sonra AEW ile bir sözleşme imzaladın ve 38 yaşında büyük bir başarıya imza attın!
Herkes senin için çok mutlu oldu,
Eddie bunu hak ediyor, Eddie için heyecanlıyız, herkes ama ben, senin acıklı hikayeni hiç umursamadım, seni hiç umursamadım.
Sana nedenini söyleyeyim, Chris Jericho'yu kıskandığını fark ettim! Sen 38 yaşına kadar büyük başarılara imza atamadın ama biliyorsun ki ben 22 yaşındayken büyük başarılara imza attım. Dünya çapında! 38 yaşıma geldiğimde, çoktan paralı maçlara çıktım, dünyayı turladım, arenalara çıktım, birçok kez Dünya şampiyonu oldum ve milyonlarca dolar kazandım. Beni kıskanıyorsun, Edward!"

Eddie Kingston: Oh, devam edecek misin?"

Chris Jericho: "Bekle, kıskançlığının nedeni, derinlerde bir yerde, Chris Jericho'nun başardıklarını başarabileceğine inanmaman ve derinlerde bir yerde, benim seviyemde olabileceğine inanmaman, haksız mıyım?"

Eddie Kingston: "Öncelikle Christopher, ne istiyorsun? Tüm bu ana etkinlik ve diğer şeyler hakkında konuştun, kurabiye mi istiyorsun? Bunun için kurabiye mi istiyorsun? Çünkü tahmin et kimin umurunda değil? Tüm bu yerlerde ana etkinlik yapmanın ve tüm bu şeyleri yapmanın tek nedeni, dürüst olalım, orada olmadığım içindi. Bak, ben farklı bir kediyim, köpek. Senin gibi değilim. Senin gibi insanları sömürmüyorum. Yalan söyleyen ve diğer adamların bacaklarını altlarından kestirmek için organizatörlerle konuşan diğer karnavalcılar gibi değilim hayır, bunu yapmamı istiyorsa organizatöre defolup gitmesini söylerim.
Çünkü işleri kendi bildiğim gibi yapacağım ve ölene kadar kendim olacağım. Anlıyor musun? Aynada kendime bakmalıyım ve şimdi, sen burada bunu yapıyorsun bundan bahsediyorsun.
Chris, seninle konuşmak istemiyorum. Çünkü tek yaptığın kanımı emmek ve benim kanım senin için fazla sert, köpek! Benim kanım Kool-Aid pompalamaz, köpek! Bunu oradaki gençlere de yapabilirsin ve onlara, Hey evlat, parlak bir geleceğin var, benimle takım ol, diyebilirsin. Ben kendi başıma bir şeyler yapmayı tercih ederim! biliyor musun, Chris, biliyor musun dostum.
Dövüşmek istiyorum! Ne dersin, sen ve ben, pay-per-view'da, ne dersin, Chris?"

Chris Jericho: "Bu soruya cevap vereceğim, ama önce kendime bir soru sormak istiyorum, Eddie. Hiç Achievemephobia diye bir şey duydun mu? Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun?"

Eddie Kingston: "Hayır, bilmiyorum. Diplomam var, bilmiyorum."

Chris Jericho: "Pekala, başarı korkusu demek. Ve bu da tam sana göre.
Zirveye çıkmaktan korkuyorsun, benim yaşadığım dağa, seviyeye, dağa çıkmaktan korkuyorsun, çünkü eğer çıkarsan, anında diğer taraftan düşersin ve bunu biliyorsun. Çünkü kendini, kaderini bir başarısızlık olarak görüyorsun, neden biliyor musun? İnternette seninle ilgili eski hikayeler okudum, ailenin geçmişini biliyorum, bunu dünyaya söyledin, ilk kahramanın amcandı ve o bir başarısızlıktı. Kendi babana inanmışsın ve o da başarısız olmuş. Derinlerde bir yerde, senin de başarısız olduğunu düşünüyorsun senin gibi adamların gelip gittiğini gördüm Eddie ve sana sorununun tam olarak ne olduğunu söyleyebilirim, büyük olanı kazanamıyorsun.

Büyük olanı kazanamazsın ve Revolution için bana meydan okuduğunda, sana bir şey söyleyeyim kardeşim, bu şirkette büyük olan benim! Benim!!
Moxley değil, Danielson değil, Punk değil, Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Hangman Page değil, Chris Jericho bu şirketteki en büyük kişi! Etkileyici, Demo God, Le Champion ve Revolution'da bana meydan okumak istiyorsan, adamım, anladın! Jericho, Kingston, 6 Mart'ta pay-per-view'da Hayranlar tezahürat yapar] Ama dediğim gibi, Eddie, tamam iyi ama büyük olanı kazanamazsın ve kazanamayacaksın, ama sana şunu söyleyeyim, eğer beni yenmeyi başarırsan, Chris Jericho, yemin ederim gözlerinin içine bakacağım, elini sıkacağım ve sana en büyük ve nihai saygımı duyduğumu söyleyeceğim, çünkü bu seni geride tutan tek şeyi aşmana yardım ettiğim anlamına gelecek, o da başarı korkusu, anladın mı?"

Eddie Kingston: "Sana bir uyarıda bulunayım, tamam mı? Maçı aldık, harika, ama bana Mimoza Maçı yapan Chris Jericho'yu verme, bana MJF tarafından kafesten itilen Chris Jericho'yu verme. Bana bu şirketteki ilk Dünya Şampiyonu olan Chris Jericho'yu verin. Bana Tennessee'de kova kova kan akıtan Chris Jericho'yu verin. Bana kahramanlarımdan biri olan Tenryu'dan WAR'da saygı gören ve orada güreşen Chris Jericho'yu verin. Bana WCW'nun altını üstüne getiren Chris Jericho'yu verin. Bana yakın arkadaşın Levesque'in [Triple H'e gönderme] nefret ettiği Chris Jericho'yu ver. Bana bunu ver, çünkü vermezsen seni canlı canlı yerim!"

["Eddie" sloganları]

Chris Jericho: "Sana o Chris Jericho'yu ve çok daha fazlasını vereceğim Eddie Kingston ve tekrar söyleyeceğim. Şu anda gözlerinde görebiliyorum, beni yenebileceğine inanmıyorsun, büyük olanı kazanabileceğine inanmıyorsun ve içten içe kendin hakkındaki düşüncen benim senin hakkındaki düşüncemle aynı. Sen bir ezikten başka bir şey değilsin ve hep öyle kalacaksın. Büyük olanı asla kazanamazsın.

SpearByEdge

Rated R
Konular
1,329
Edge
-
Bu maç, Eddie Kingston'un üzerine yapışan büyük maç kazanamama şeyini bir nebze üzerinden atıp rahatlatan bir maçtı, bu segmentte aşırı sağlamdı, mikrofonda Eddie inanılmaz ya.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-
Bu maç, Eddie Kingston'un üzerine yapışan büyük maç kazanamama şeyini bir nebze üzerinden atıp rahatlatan bir maçtı, bu segmentte aşırı sağlamdı, mikrofonda Eddie inanılmaz ya.
Olan hep Jericho'ya oluyor ya valla sinirleneceğim artık şimdi de Gavara'ya yatacak yetti gari.
Konu Kingston ise muhteşem gelişim gösterdi mikrofon yeteneği ve yetenekleri zaten çok yukarıdaydı ROH zamanlarını hatırlarım Kevin Steen maçını çok severim hatta..
Buradan sonra ana kemere yürümesi lazımdı bence.

SpearByEdge

Rated R
Konular
1,329
Edge
-
Olan hep Jericho'ya oluyor ya valla sinirleneceğim artık şimdi de Gavara'ya yatacak yetti gari.
Konu Kingston ise muhteşem gelişim gösterdi mikrofon yeteneği ve yetenekleri zaten çok yukarıdaydı ROH zamanlarını hatırlarım Kevin Steen maçını çok severim hatta..
Buradan sonra ana kemere yürümesi lazımdı bence.
Yenileceğini düşündüm Eddie'nin maç esnasında, sonra kick out geldi sonra maç tam Eddie'ye geliyor derken Jericho kickledi falan o son sekanslar muazzamdı.