Chris Jericho Punk'ın Gidişinden Sonraki AEW'yu Değerlendirdi

Konular
10,900
Sting
chris-jericho-9949400.jpg

"Kısa cevap evet. Şirkette daha yüksek mevkide olan başka insanlar da var, önermek için birlikte çalışıyoruz ve AEW ile ilgili olan şey, çok hızlı büyüdük. Şu anki şirketimize bir bakın. Altyapıya bakın. Geçen gün WWE'de işten çıkarılanları okuyordum ve bu pozisyonun ne olduğunu bilmeyen insanlar vardı. Bunun ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. WWE'nin çok büyük bir altyapısı var. Bizim yok. Bunu geliştirmeliyiz. Ama doğru insanlar kim?

Biraz büyümeye ihtiyacımız olan yeri belirlemeli ve oradan devam etmeliyiz. Tony çok organize ve çok tutkulu. Ama bir kez daha, işte dört yıl içindeyiz." "Hiçbirimizin bilmediği pek çok şey var. Daha önce hiç kendi şirketimizi yönetmedik ama Vince'ten çok şey öğrendik. Tony Tony'ydi, Vince de Vince'di. Patronun sistemi içinde çalışmak zorundasınız. Her şey Tony Khan'ın ne yapmak istediğine bağlı. Tony Khan'ın yapmak istediği şey AEW'yi büyütmeye devam etmek. Chris Jericho'nun yapmak istediği de bu, Bryan Danielson'ın yapmak istediği de bu, Jon Moxley'nin yapmak istediği de bu. Bu yüzden hepimiz birlikte çalışarak belki bazı delikleri kapatıyor ve bu duvarı daha da yükseğe inşa etmeye devam ediyoruz. Benim için bu kadar hızlı büyümeyi görmek biraz korkutucu. Şimdi büyümeye devam etmek için ne yapmamız gerektiğini bulmaya çalışıyoruz."