CJ Perry Harley Quinn Oldu

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,491
-
Olur olur yeriz.

DarbyAllin1

My Name is Tony Khan
Konular
2,849
Darby Allin
Gayet Güzel olmuş sevdim.

derion

ı have adhd feel like tony khan
Konular
15
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Bu kadın güncel bir Güreş şirketinde yer alıyor mu ? Yanlış anlamazsanız ben "Cj Perry g*tunu açtı , Cj Perry kavunlarını hoppiliyor , Cj Perry bugünde şu güreşçiyle pompikledi tarzı başlık okumaktan çok yoruldum.
Benimde hoşuma giden kadın güreş "emekçileri" var ama harbiden forumun çok buna kayması her iki haberden birinin bu olması can sıkıcı olmaya başladı. (Rica ediyorum yazar yanlış anlamasın benimki genel bir serzeniş.)

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
12,149
Bray Wyatt
(Rica ediyorum yazar yanlış anlamasın benimki genel bir serzeniş.)
Yok ne yanlış anlaması. Böyle yorumlar olması daha iyi oluyor hatta. Kendimizi geliştirmek, üyelerin fikirlerini almak güzel oluyor.

JohnnyDeppHayranı

Kayıtlı Üye
Konular
213
Roman Reigns
-
Çok çekici ve farkında. Hatta ben Lana'nın kendisine yükseldiğini de düşünüyorum. Bu da böyle bi tespit.

JohnnyDeppHayranı

Kayıtlı Üye
Konular
213
Roman Reigns
-
Bu kadın güncel bir Güreş şirketinde yer alıyor mu ? Yanlış anlamazsanız ben "Cj Perry g*tunu açtı , Cj Perry kavunlarını hoppiliyor , Cj Perry bugünde şu güreşçiyle pompikledi tarzı başlık okumaktan çok yoruldum.
Benimde hoşuma giden kadın güreş "emekçileri" var ama harbiden forumun çok buna kayması her iki haberden birinin bu olması can sıkıcı olmaya başladı. (Rica ediyorum yazar yanlış anlamasın benimki genel bir serzeniş.)
Seks satar hoca. Bu hayatın bir gerçeği. Forumun da genelde nüfusu genç erkekler olduğu için normal yani.

derion

ı have adhd feel like tony khan
Konular
15
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Seks satar hoca. Bu hayatın bir gerçeği. Forumun da genelde nüfusu genç erkekler olduğu için normal yani.
Stereotipler maalesef sinir bozucu olduğu kadar gerçek. Ülkedeki en büyük profesyonel güreş içerik üreticisinin fenotipi de düşünüldüğünde bu ürünün hiçbir zaman dıştan yarattığı "weirdo" kalıbını yıkamayacağız bu ülkede.
En azından forumda daha temiz bir ortam olmasını isterdim...