"CM Punk'ın AEW İle İşi Bitti"

Adorably Evil

Pretty Devil
Konular
1,756
Stone Cold Steve Austin
-
Yakın tarihli bir PWTorch.com podcasti sırasında Wade Keller The Elite, Ace Steel ve CM Punk ve diğerlerini içeren sahne arkası kavgasının ardından son birkaç gün içinde neler olup bittiğinin bir özetini verdi.
Keller, "Punk'ın muhtemelen şirketle işinin bittiğini söyleyebilirim. Ama bundan pek emin değilim çünkü bu hikayede çok fazla hareketli kısım olduğunu düşünüyorum. Sanırım Punk'ın çeşitli nedenlerle gitmiş olması daha muhtemel. Ve bunun bu Soru-Cevapta (basın toplantısından bahsediyor) başkaldırmayı ya da Punk'ın sadece şimdi planın dışarı çıkmak istemesiyle mi ilgili olduğunu bilmiyorum."
Hiçbir muhabir kendinden emin konuşmuyor ve her gün farklı senaryolar atılıyor ortaya, siz ne düşünüyorsunuz?

kaynak

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,108
Edge
Carlito
Giderse gider. Jungle Boy vs Luchasaurus maçını kaafa raad izleriz. Hatta beraberinde ne kadar ağlak varsa götürsün.

Konular
90
Chris Jericho
Work değilse (bu arada bu hafta amma cok kullandık bu kelimeyi) tamamiyle gitmiştir.

Flip Flop 'N Fly

tatildeyim
Konular
120
Dusty Rhodes
Jim Cornette
Ben ironi yapmıyorum ciddiyim. 2019 - 2021 arası temiz bşr şirketti AEW. Punk olayını geçtim sürekli ağlayan tayfa da sinirlerimi bozuyor.
Pandemiden önce az kişi olduğu için düşmanlıklara daha fazla özen gösteriyorlardı. Pandemiden itibaren Tony, kim var kim yoksa imzaladı ve sonuç bu. Ama burada sorun Punk değil.

Şahsen kadronun böyle kalmasını Jungle Boy vs Luchasaurus izlemeye tercih ederim. En azından arada sırada iyi güreşçi görürüz.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
191
Will Ospreay
-
Work olduğunu da bu kadar belli etmeyin.

BEYZ4

AleminHızlıDelikanlısı
Konular
132
Web sitesi
www.makindagames.xyz
AJ Styles
-
Work olduğunu sanmıyorum artık. Sakatlık olmasa AEW kolay kolay salmazdı Punk'ı ama 40'larının ortasında art arda iki büyük sakatlık geçirdikten sonra bırkamak istemesi çok doğal. Yazık oldu diyelim.

Punk City

The Aerialist
Konular
2,291
CM Punk
-
Pandemiden önce az kişi olduğu için düşmanlıklara daha fazla özen gösteriyorlardı. Pandemiden itibaren Tony, kim var kim yoksa imzaladı ve sonuç bu. Ama burada sorun Punk değil.

Şahsen kadronun böyle kalmasını Jungle Boy vs Luchasaurus izlemeye tercih ederim. En azından arada sırada iyi güreşçi görürüz.
Bu kadro şişliği olayı tat kaçırıcı. Kevin Owens şu an sözleşme uzatmayıp AEW yapsaydı nolacaktı? Akıllılık yapıp hem parasına baktı hem de Hunter dönemi ile birlikte acaba mı diye sorar olduk.

No Way

Kayıtlı Üye
Konular
3,662
No Way Jose
No Way Jose
Geçmiş olsun Punk. Yolun açık olsun...