CM Punk'ın Bugün Kullanacağı Theme Song

The Unleashed

AAAAAAAAAAAAAAAA
Konular
1,013
Adam Cole
-
ROH satın alındı.
Tüm feud eskilerden bahsedildi.
Punk için artık basketbol şortu ve Miseria Cantare vaktidir.
Saçlarını sarıya boyamaz ama basketbol şortu giymeyip bu theme ile gelmezse çok şaşırırım.

Sadece tahmindir.​

NoOne

Ünsüz Düşünür
Konular
20
Sting
-
Ama bu ROH'a ait lisanslı bir şarkı değil. ROH o dönemde fikri sınai haklara uygun davranmadığı için telifli birçok parçayı güreşçilerin girişinde kullanıyordu. Danielson final countdown girişi gibi. (Khan baba basmış parayı almış tek kullanım için.)

Son düzenleme:

The Unleashed

AAAAAAAAAAAAAAAA
Konular
1,013
Adam Cole
-
Ama bu ROH'a ait lisanslı bir şarkı değil. ROH o dönemde fikri sınai haklara uygun davranmadığı için telifli birçok parçayı güreşçilerin girişinde kullanıyordu. Danielson final countdown girişi gibi.
Üzdü. Bir umut bekliyorum...

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Eğer bu kostüm ve müziği tekrar kullanacaksa şu anki feudu ve yapılan şov çok alakasız olur. Bence ROH bandrolüyle yapılan bir şov ya da eğer olursa Bryan Danielson'la yapacağı bir maçta kullanması daha hoş olur.

The Unleashed

AAAAAAAAAAAAAAAA
Konular
1,013
Adam Cole
-
Eğer bu kostüm ve müziği tekrar kullanacaksa şu anki feudu ve yapılan şov çok alakasız olur. Bence ROH bandrolüyle yapılan bir şov ya da eğer olursa Bryan Danielson'la yapacağı bir maçta kullanması daha hoş olur.
Üstadım nasıl alakasız olur ya? Son 2 haftada toplam 3 şovda ROH zamanlarının remakeini yaptılar resmen. Edge'in brood girişi gibi düşün. Punk'ın Rampage'de kestiği promodan sonra buraya gelmesi gerekiyor bence işlerin.

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Bence şöyle tüm ROH eskilerinin birbiriyle karşılaşacağı ROH'a Merhaba şovu gibi bir şey yapılmalı ve orada böyle nostalji hakim olmalı yani şimdi de yapabilir tabi bir şey diyemem ama rakip MJF yani. Alakasız olur. Feudda hep gönderme yapıyorlar birbirlerinin mazilerine, CM Punk ROH dönemine hep atıflar yapıyor ama eğer öyle bir şey yapılacaksa rakibi Bryan olsa yanar asıl ring. Bu arada Edge'in Brood ile girmesi de çok havalıydı ama bence o da pek gerekli değildi.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
192
Will Ospreay
-
Helal olsun.

Mr. Bean

ölümlü
Konular
747
Undertaker
Vince McMahon
Güzel nostalji oldu, haber doğruymuş da keşke kırmızı şortla gelseydi.