Cody Rhodes Denen Vasatın Üstü Şampiyon Hakkında

jesse pinkman

kayar tekme
Konular
6,668
The Rock
Askerdeyken az buçuk çarşıda bakıyordum ne yapmış diye, tam da benim tahmin ettiğim gibi bir reign yapmış abimiz. Hikayeler zaten berbat ötesi ama maçların ring içi iyi de satmaya çalışıyorlar. Ne ring içi kardeşim? Ring içi izlemek istesem AEW- pardon TNA izlerim. Roman baba Bloodline hikayesiyle 3 sezonluk dizi çekiyordu bu şampiyonlukta, senin hikaye bitince babanı da dilinden düşürmek zorunda kalınca çuvalladın çaylak Cody. Hangi rezilliği saysam bilemedim. Owens istemediği halde maç yapması için yalvarmasına mı, Roman'ın gelip bizim çocuğun kıçını kurtarmasına mı, PPv'lerin format maçlarına meze olmasına mı, neden karşılaştığını bile bilmediği contendarlara mı, Bloodline ile asla kapanmayan mevzusunu mu?

Cody Rhodes, ecelin geliyor bekle.

17117478092085.jpg

Anti-Hero

THE ONLY ONE
Top Poster Of Month
Konular
315
CM Punk
Tek kelime söylenecek söz yok. Vasatın üstü bile değil , o denli büyük bir reign'i bitirecen kişiye yaratılan hikayeler de büyük olmalıydı. Roman'ın saltanatı ne zaman bitecek diye endişeyle beklerken , Cody'nin saltanatı ne zaman bitecek diye can atarak bekliyorum.

jesse pinkman

kayar tekme
Konular
6,668
The Rock
Tek kelime söylenecek söz yok. Vasatın üstü bile değil , o denli büyük bir reign'i bitirecen kişiye yaratılan hikayeler de büyük olmalıydı. Roman'ın saltanatı ne zaman bitecek diye endişeyle beklerken , Cody'nin saltanatı ne zaman bitecek diye can atarak bekliyorum.
Şirketin en önemli şampiyonun olduğu yerde CM Punk ve Drew şovu çalıyor. Kepazesin Cody.

Little Jimmy

ㄒ卄丨丂 千丨尺乇 乃ㄩ尺几丂
Konular
204
Jeff Hardy
Ne Rock Ne Orton.. Anca onu durdurabilecek teek isimm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tam bıraktı derken..............................................................................................................................

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
760
Roman Reigns
-
Vasatın üstü çok fazla olmuş kanka, Cody için övgü sayılır hatta. Bir an önce bu elemandan güreş sektörünün kurtarılmasını diliyorum.

Wolwerine

Kayıtlı Üye
Konular
0
Seth Rollins
Adamlar para üstüne para kazanıyor nasıl Cody yetersiz oluyor hele bir anlatın