Cody Rhodes İçin Düşünülen WrestleMania 40 Dedikoduları

Undisputed Rising22

Undisputed Era Üyesi
Konular
795
Edge
-
GUNTHER ile Cody Rhodes'un önümüzdeki yıl Phily'de yapılacak WrestleMania 40'ın manşetinde olacağı bildiriliyor.
Rapora göre maçın Raw'ın ana etkinliği için tartışıldığını çünkü "Raw kadrosunda en iyi Face ve Heel olarak görüldüklerini" belirtiyor ancak yalnızca dedikodudan ibaret.

aewnxt

Deneme Moderatör
Top Poster Of Month
Konular
253
Malakai Black
-
Roman'ı tost etme hayallerini siyah poşete koy usta.

Shaure

Kayıtlı Üye
Konular
18
CM Punk
Brock Lesnar
Roman vs Rock kesinleşti diye yorumladım.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
412
Ronda Rousey
-
Bu habere göre Seth Rollins WHC’yi sonbahar döneminde veya kışa girerken Gunther’a kaybediyor. Cody ise RR kazanmadan RTWM döneminde contender oluyor. Bana göre Gunther şu haliyle ana kemer taşıyamaz. Yanındaki elemanları paket edip Paul Heyman’ı koyarlarsa olur. Tabii ki çok zayıf ihtimal. Gunther’a iyi bir menajer şart.

Öte yandan WM 40’ta Triple H vs. Cody Rhodes görürseniz şaşırmayın.

Konular
519
Joey Janela
-
Yeni ana kemerin de gelmesiyle birlikte Roman için düşünülen planlar artık overpushın limitlerini aşarak rosterdan çıkıp başka bir evrene gitmesi, geçiş sürecindeki yüklemeyle birlikte kozmik enerjiye dönüşerek insanlığı tekrar Hominoidea düzeyinde baştan başlatıp varlığının özündeki ruhu paradoksa sokması sanırım.

Allah'la vs kısaca. Ancak buradan kotarırlar bu pushu çünkü.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,516
William Regal
-
Öte yandan WM 40’ta Triple H vs. Cody Rhodes görürseniz şaşırmayın.
Hunter'ın kalp sıkıntısı ciddi olmasa ben de beklerdim ama şu an beklemiyorum. Belki yazdığın gibi Imperium dağılır ve Hunter bir menajer olarak Gunther'ın yanına geçer, böylece hem feud'un kişiselliği artar hem de Gunther'ın karakterine çok şey katar diye düşünüyorum.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
412
Ronda Rousey
-
Hunter'ın kalp sıkıntısı ciddi olmasa ben de beklerdim ama şu an beklemiyorum. Belki yazdığın gibi Imperium dağılır ve Hunter bir menajer olarak Gunther'ın yanına geçer, böylece hem feud'un kişiselliği artar hem de Gunther'ın karakterine çok şey katar diye düşünüyorum.
Güreşir ya aslan gibi adam.

Konular
12
Maxwell Jacob Friedman
-
WWE'nin ana kemerler dahil olmak üzere herhangi bir WM40 olanı olduğunu sanmıyorum. Anca Triple H canı birilerini gömmek istediyse antrenmanlara başlamıştır.