Cody Rhodes'un Dönüş Promosu (Türkçe Çeviri) RAW After WrestleMania 38

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-

(Seyirci You Deserve it/Sen Hak Ettin Diye Tezahürat Atar)

Eğer bir parça şüphe, bir parça endişe varsa 70 bin küsur hayranın, WrestleMania'da yürüyerek çıktığım ve her dönemin en iyi süperstar güreşçilerinden birini, Seth Rollins'i yendiğim an, bu şüphe ortadan kalktı.

Ben hevesli bir okuyucuyum ve bu alıntıya rastladım. 'İnsan çoğu zaman kaderini, ondan kaçınmak için izlediği yolda bulur' diyordu.
Bu yüzden, eğer beni mazur görürseniz, hep birlikte Tron'a bir göz atalım.
(Ekranda Dusty Rhodes'ı Gösterir)
İşte orada Babam Amerikan Rüyası/Dream Dusty Rhodes, Öyle ki... Bunun benim babam olduğunu söylemek çok basit ama gerçekte.
Evet, o bir efsane. Evet, o bir tesisatçının oğlu ve sıradan bir adam.
O benim için bunların hepsi. O benim kahramanımdı..(Seyirciler Dusty diye arenayı yıkar)

Bu fotoğraf 1977'de Madison Square Garden'da çekildi.
Tam da bu fotoğrafta büyük isimlerin ellerinde tuttuğu kemer mevcut.
Hulk Hogan'ın ellerinde yükseldi, The Undertaker'ın ellerinde yükseldi, Heartbreak Kid' Shawn Michaels'ın ellerinde yükseldi, oh Triple H de buna dahil ve diğer birçok büyük isim.

Şimdi size tüm bunları benim için çok basit hale getiren hızlı bir hikaye anlatacağım.
Bu fotoğraf, bu fotoğraf babamın son gününe kadar ailemin yatak odasındaki şöminenin üzerindeydi.
Sektöre alıştıkça cesaretimi topladım. Sorduğumu hatırlıyorum ama çok kötü ifade etmiştim. "Hulk Hogan gibi bir şampiyon olduğunu bilmiyordum...." dedim.

[Liberty'nin sahip olduğu gözlerle bana baktı çok sert ve sabırlı bir şekilde bana şampiyonun avantajını açıkladı.
Maçı kazandığını ama count out ile bittiği için şampiyonluk kemerini eve götüremediğini söyledi..
8 Yaşındayım bir çocuk ne yapar? Tam o anda, 8 yaşındayken ne yapmak istediğimi değil, ne yapmam gerektiğini biliyordum. Bu şampiyonluk kemerini kazanacaktım. İşte burada!
(Cody, Dusty'nin 'Titantron' üzerinde havada tuttuğu kemeri işaret eder)

Onu yerleştirecektim, 'Amerikan Rüyası' Dusty Rhodes'un eline verecektim ve ona "Artık kimse bunu senden alamaz!" diyecektim.
Bu gece burada benim yolculuğumu takip eden pek çok kişi var ama yeni olanlar için.
Ne yazık ki bu rüya öldü Gözlerimin önünde öldü...
O fırsat geçti, Bu fırsat kaçtı yoksa geçti mi?
Evet, geçti. O ünvan kemerini fiziksel olarak babamın eline veremem.
"Amerikan Rüyası" Dusty Rhodes'a veremem ama kesinlikle "Amerikan Kabusu'nun beline takabilirim. ("Yapabilirsin" ve "Cody" tezahüratları yükselir)
Bunu akılda tutarak, sessizlik bozuldu, niyetim açık. Burada hepinize açıkça ifade ettim. Önünüzde hazır bir şekilde duruyorum nihayet hazırım.
Bunu yapacağım ailemin uzun zamandır mahrum bırakıldığı ayrıcalığı vereceğim bunu sizin için yapacağım.
Kendim için yapacağım. Ailem için yapacağım. Ve bunu 'Amerikan Rüyası' Dusty Rhodes için yapacağım."

Seth Freakin Rollins giriş yapar.

Son düzenleme:

Shaure

Shaure
Konular
109
CM Punk
-
Rock gelip senin hikayeni bitircek.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
4,653
Gigi Dolin
Emeğine sağlık @Undisputed Rising hoca. Promo çok iyiydi adam Stardust olarak gitti bambaşka yıldız seviyesinde geri döndü. Şu kestiği promo bile şirketi sahiplenir neticesindeydi.

The Future Nightmare

#FinishTheStory
Konular
3,329
Seth Rollins
-
Eline sağlık dostum. Cody Rhodes bu şirkete en başından beri bunun için geldi zaten. WWE’den bunun farklı olacağını ve gerçekten olacağını bilerek geldiğini düşünüyorum. Wrestlemania Main Event’inde kaybetmiş olabilir ama hikayesi baştan başlayacak olayları, Brock Lesnar gibi modern dönemin en büyük 2.güreşçisini alt etmesi kendisinin momentumunu yükseklere çıkardı. WWE’nin yolu ve hikaye gidişatı belli. Rock mevzuları araya girse de ben bu sene de Rock vs Reigns görmeyeceğimizi düşünüyorum. Cody hikayesini tamamlayacak hatta tekrar kendi üzerine gelen Bloodline’a karşı çaresizken Rock sayesinde filan alacak. Oradan da Rock vs Reigns WM 41 kilitlenir. WM 41 bide Londra’da olursa tadından yenmez.

Tekrardan eline sağlık, keyif aldım okurken

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-
Eline sağlık dostum. Cody Rhodes bu şirkete en başından beri bunun için geldi zaten. WWE’den bunun farklı olacağını ve gerçekten olacağını bilerek geldiğini düşünüyorum. Wrestlemania Main Event’inde kaybetmiş olabilir ama hikayesi baştan başlayacak olayları, Brock Lesnar gibi modern dönemin en büyük 2.güreşçisini alt etmesi kendisinin momentumunu yükseklere çıkardı. WWE’nin yolu ve hikaye gidişatı belli. Rock mevzuları araya girse de ben bu sene de Rock vs Reigns görmeyeceğimizi düşünüyorum. Cody hikayesini tamamlayacak hatta tekrar kendi üzerine gelen Bloodline’a karşı çaresizken Rock sayesinde filan alacak. Oradan da Rock vs Reigns WM 41 kilitlenir. WM 41 bide Londra’da olursa tadından yenmez.

Tekrardan eline sağlık, keyif aldım okurken
Teşekkür ederim hocam çok sağolun.
Kesinlikle cümlesi cümlesine katılıyorum Rock vs Roman'ın öbür yıllara bile sarkabileceğini düşünüyorum olayda kesinlikle olacak hatta Cody'e destek olup WrestleMania sonunda elini kaldıracak bunu düşünüyorum halen.
Bu şirkete çok büyük potansiyel için geldi ve alacak istediğini eminim ki..