Cody'i Bizim Başımıza Siz Bela Ettiniz

jesse pinkman

genius
Konular
6,698
The Rock
images

Kanser IWC kitlesine, Roman Reigns'in son açıklamasından;

Roman Reigns: "Cody'nin, Kabile Şefi ile Halkın Şampiyonu arasındaki planları bozabilecek kadar büyük bir hayranlığa sahip olabileceğini kim düşünebilirdi ki?

Geçen sene internetin çöplüğü ve bomboş adamların kol gezdiği Redditin başını çektiği #WeWantCody saçmalığı yüzünden bir sene kaydırılmış olacak Rock vs. Reigns maçını izleyememiştim. Millet de work diye bağırıp duruyordu o vakit Rock Cody'yi varlığıyla kemer dışına itmiş olmasını kaldıramamıştı fanları ama sonra Rock açıklamıştı. Şimdi de Reigns damarıma bastı. Kötü anılarım depreşti. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

kaynak

jesse pinkman

genius
Konular
6,698
The Rock
Böyle bir çöpün varlığı bile HHH için bir dezavantaj.
HHH adamın sattığı dona çoraba reklamına bakıyor babuş, üstüne herkes aptalca olağanüstü bir yaygara koparınca Rock vs. Reigns maçını yapmanın bir alemi yoktu orada Rock ve Reigns gibi iki megastarı yuhalarlardı bunlar, tarihi bir rezillik yaşanırdı. Zaten Hunter Rock'a bıraktı Rock ben maçı yapmak istiyorum deseydi yapılacaktı ama seyirciler madem istemiyor farklı bir şey yapalım dedi. Hunter'ın olayla alakası yok sadece Cody'nin yerine başka bir adamın şirketin yüzü olmasını isterdim. Drew, Cody'den 20 gömlek üstün biri mesela ama konumu asla Cody gibi olmayacak. İşte biz de konuşuyoruz..

The Breakheart

Latino My Saga
Konular
171
Web sitesi
cizgi.studio
Shawn Michaels
-
HHH adamın sattığı dona çoraba reklamına bakıyor babuş, üstüne herkes aptalca olağanüstü bir yaygara koparınca Rock vs. Reigns maçını yapmanın bir alemi yoktu orada Rock ve Reigns gibi iki megastarı yuhalarlardı bunlar, tarihi bir rezillik yaşanırdı. Zaten Hunter Rock'a bıraktı Rock ben maçı yapmak istiyorum deseydi yapılacaktı ama seyirciler madem istemiyor farklı bir şey yapalım dedi. Hunter'ın olayla alakası yok sadece Cody'nin yerine başka bir adamın şirketin yüzü olmasını isterdim. Drew, Cody'den 20 gömlek üstün biri mesela ama konumu asla Cody gibi olmayacak. İşte biz de konuşuyoruz..
Bende senin bu dediğini doğru buluyorum. Artık zaten Netflix zamanına kadar hatta ondan da sonrası için pek akıllıca kararlar alınmasını beklememek lazım. Hem zaten 10 sene Bloodline draması yapalım Roman'da kemer alamasın mantığı hiçbir yerde yok. Yazık ne diyelim...

jesse pinkman

genius
Konular
6,698
The Rock
Vallahi yoruldum. Bunu savunanlar da forumdan yok olmuşlar.
Cody Rhodes AEW'da tutabilecek bir güreşçi, AEW ME'sinde sırıtmaz ve sempati de orda oluştu zaten o adama. MJF'ten kırbaç yediği segmenti unutmamışım mesela çok özgün şeyler yapabiliyordu orada. Ama WWE ME başka seviye, orada Punk gibi adamlar tutar işte.

Bunu savunan arkadaşlar bunu muhtemelen göremedi. Neden sevdiler o zaman da anlamamıştım şimdi de anlamlandıramıyorum. Şu an çıkıp içlerinden biri Cody rezilmişsin bu yükün altına giremedin dese yine de samimiyetlerine inanabilirim. Ben Punk dönüşünde haterlık yaptım mesela çünkü bekliyordum yine ortalığı patlatmasını ama adam bizi pat etti. Yani bunu demek de zor değil.

Poseidon

Best In The World
Konular
1,593
Bayley
Adam iyi hype aldı yoksa maça bile çıkamayacaktı ama hakkıydı maalesef.

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
4,870
Will Ospreay
CM Punk
Cody Rhodes AEW'da tutabilecek bir güreşçi, AEW ME'sinde sırıtmaz ve sempati de orda oluştu zaten o adama. MJF'ten kırbaç yediği segmenti unutmamışım mesela çok özgün şeyler yapabiliyordu orada. Ama WWE ME başka seviye, orada Punk gibi adamlar tutar işte.

Bunu savunan arkadaşlar bunu muhtemelen göremedi. Neden sevdiler o zaman da anlamamıştım şimdi de anlamlandıramıyorum. Şu an çıkıp içlerinden biri Cody rezilmişsin bu yükün altına giremedin dese yine de samimiyetlerine inanabilirim. Ben Punk dönüşünde haterlık yaptım mesela çünkü bekliyordum yine ortalığı patlatmasını ama adam bizi pat etti. Yani bunu demek de zor değil.
Haklısın ve ben sana o zamanlar Punk'a haksızlık ediyorsun da demiştim.

Queen of the Ring

Kayıtlı Üye
Konular
4
Ronda Rousey
-
Cody değil Bloodline hikayesinein dışında başka bir şampiyon da olsa bu SD kadrosuyla iyi bir serüven izleyemezdik. Cody'nin bir suçu olmadığı gibi her görünüşünde aurasıyla işi toparlıyor.