Cristiano Ronaldo JR Portekiz U15 Milli Takıma Çağrıldı

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
19
Mark Henry
Şu çocuğu bir an önce görmek istiyorum profesyonel olarak. Babasının kariyerine yaklaşabilecek mi acaba?

Herotionthend

Kayıtlı Üye
Konular
1,341
Adam Copeland
Şu çocuğu bir an önce görmek istiyorum profesyonel olarak. Babasının kariyerine yaklaşabilecek mi acaba?
Pek ihtimal vermiyorum. Babası sfıırdan buralara kadar geldi. Bu babasının servetini yiyor diyebiliriz babası gibi üst düzey bir isim olamaz bence ama babasının CR7 olduğunu düşünürsek oğlunu çok iyi eğiteceğini düşünüyorum tek hayalim babası ile oğlunu aynı çatı altında izlemek olur 1-2 sene sonra A Milli takıma kadar yükselirse izleriz bence.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
Yaklaşamaz bir sakatlıkta tüm hayatı mahvolur zaten şişirilip duruluyor kesinlikle babası gibi olmayacaktır.

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
19
Mark Henry
Pek ihtimal vermiyorum. Babası sfıırdan buralara kadar geldi. Bu babasının servetini yiyor diyebiliriz babası gibi üst düzey bir isim olamaz bence ama babasının CR7 olduğunu düşünürsek oğlunu çok iyi eğiteceğini düşünüyorum tek hayalim babası ile oğlunu aynı çatı altında izlemek olur 1-2 sene sonra A Milli takıma kadar yükselirse izleriz bence.
Ben de ihtimal vermiyorum açıkçası. Sadece senin de dediğin gibi CR7 her gün eğitiyordu bu çocuğu illaki farkı var. Ronaldo emekli olmayacak gibi terminatör gibi herif. Oynarlar beraber.

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,491
-
Şu çocuk bile topçu olduysa ciddi yaşlandık.

#1CMPunkFan

3 TIMES BEST FAN
Konular
502
Web sitesi
instagram.com
CM Punk
CM Punk
Aklı varsa futbola hiç bulaşmasın. Babasının yakınından bile geçemeyecek. Ama bunun bir oğlu olursa işte o zaman korkun.