Cristiano Ronaldo'nun Para İçin Girdiği Haller

elric

The Mad Lady
Konular
159
Lacey Evans
Lacey Evans
Tamam Suudi Arabistan sana bizi göster diye böyle videolar çek diyor ama geçmişten günümüze Arapları itici bulan Avrupalılar hakkında ne konuşur hiç düşünmedin mi? Markalara sahipsin ve imajın var hatta ömür boyu sürecek birçok kontrat imzalıyor ve halen daha para için mi uğraşıyorsun. Messi hani laf yapıyoruz niye Barcelona dönmedin diye ama en azından böyle saçma sapan reklam çalışmaları içinde bulunmuyor. Futboluna saygım var ama kişiliğine artık saygım yoktur.

Rhodes_Rollin

Kayıtlı Üye
Konular
632
Cody Rhodes
Offf çok iyi lan Crown Jewel'a şöyle girmesi yok mu?? Ama Cristiano Hristiyan anlamına geliyor Islamo Ronaldo olabilir WWE ismi. :yaz

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
Maxwell Jacob Friedman
-
Ben tepki gösterilecek bir şey göremedim.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-
Yani para için değil bu öncelikle belirtmem lazım ne kadar iğrensem bile o bölgeden o bölgenin oyuncusu artık Cristiano.
Paraya ihtiyacı da yok ki zaten.
Saçma sapan kararlar verdi Juve'den sonra.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
4,653
Gigi Dolin
Yani para için değil bu öncelikle belirtmem lazım ne kadar iğrensem bile o bölgeden o bölgenin oyuncusu artık Cristiano.
Paraya ihtiyacı da yok ki zaten.
Saçma sapan kararlar verdi Juve'den sonra.
Suudi Arabistan'a giden futbolcuların hepsi para için gittiğini belirttiğim sana Ronaldo'ya gelirsek Avrupa'da bunu dandik paket kulüpler istedi hatta Lizbon gel bizde futbolu bitir başladığın yerde diye teklif bile sundu bu Suudi'lerin parasını cazip bulup gitti. Ha şuan kendisi Suudi liginde öncü bunun sayesinde lig standartları yükseldi tüm isim yapmış futbolcular paranın cazibesine kapılıp bu ligin yolunu tuttu.

The Phenom

Voice of the Voiceless
Konular
54
AJ Styles
Karrion Kross
Sıkıntı görmedim.