Farkındaysanız bu lafı söylediğim kısım sizin bahsettiğiniz kısımla aynı değil. " Saçma sapan Ozan'a suç atanlar " diye bir giriş yaptım. Normal bir şekilde Ozan'ı eleştirenlere değil tepkim saçma sapan Ozan'a suç atanlara. Ozan'ı eleştirenler ile Ozan'a saçma sapan suç atanlar arasında çok fark var. Sizdeki bunu ayıramayacak kadar seviyesizlik ne peki ? Ozan'nın performansına gelirsek. Evet orada denemeliydi koşup topu engellemeyi bir anlık hata var ama bu demek değil ki orada koşsa top gol olmayacaktır. Bunun garantisi var mı ki o koşsa gol olacakdı veya olmayacakdı diye suç atabiliyoruz ? Üstelik bir oyuncu bir anlık haraketine değil gösterdiği çabaya, kendinden verdiği performans göre değerlendirilir. Sizin açınızdan bakarsak Ronaldo, Pele, Messi gibi neden oynayamıyor kimse ? Hadi o kadar iyi olmadıkları için suçlayalım tüm futbolcuları. Bu açıdan bakamazsın olaya. Olaya bakış açın o adamın o maçta yüzde yüzünü kullanarak mücadele etmesidir. Elinden gelmiyorsa bir şey diyemessin sen o adama. Ben o adamın maça kendini verdiğini, gayretini gördüm. Bu varsa gerisi çokta önemli değildir. Eğer eleştirelecek adam varsa gidin Arda'yı eleştirin. Adam maçı antreman felan sanıp koşmadan oyun oynamak istiyor. Benim eleştirdiğim kısım bu.