Ben dilemiyorum çünkü hiçbir zaman takıma değil, Fatih Terim'e sövdüm ve bu hiç değişmeyecek, sadece gaz vermekten ibaret bir teknik direktör, son maç onun değil, takımın başarısıdır, eğer başarılı bir teknik direktör olsaydı şu şekilde olurdu durumlar: Bakın Hırvatistan ve İspanya bizi aşan ülkeler, yenilmemiz gayet doğal fakat ilk iki maçta takımda ruh yoktu, mücadele etsin takım, isterse 10 0 yenilsin ama mücadele etsin, herkes Fatih Terim'i savunur, ama takımda mücadele yoktu iki maçta, ruh yoktu, ve bunları takıma aşılamak teknik direktörün işi, Fatih Terim ise sadece siz yaparsınız demekle kalıyor, hiç sevmiyorum bu adamı, bence takımcı, ha ben Beşiktaşlı olduğum için değil, bırakın Beşiktaşı, Konyaspor bu sene 3. Olmuş, Serkan Kırıntılı harika bir sezon geçirmiş, en azından yedek kaleci olarak alması gerekirdi şu adamı, hadi GS'lisin anladım, ya kadroya Semih Kaya'yı aldın, Ahmet Çalık'ı aldın, orayıda anladım sayalım, ya stoperde Mehmet Topal-Hakan Balta oynuyor. Bunların biri Ön libero, biri sol bek. Benim anlamadığım maden sen stoper diye Ahmet ve Semih'i aldın, oynatsana onları. Gelip başka mevkileri stoperde deniyorsun, avrupa kupasında mevki mi denenir? Maden sen asıl mevkisi stoper olan iki oyuncu aldın, onları oynat, tabi yendik ya şimdi Çekleri, bunların hepsi unutulacak, hiçbiri konuşulmayacak. Yurdum insanını bu yüzden garip buluyorum işte, biz gruptan çıkıp birde 16'ları geçelim Fatih Terim kahraman ilan edilecek, yanarım da buna yanarım.
Aynı durumda Beşiktaşlı bir teknik direktör olsa tepkimin aynısını, hatta daha bile fazlasını gösterirdim emin olun.