Deplasman Yasağı Kalktı!

Little Jimmy

ㄒ卄丨丂 千丨尺乇 乃ㄩ尺几丂
Konular
205
Jeff Hardy
Spor Toto Süper Lig kulüplerinin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı, bugün yaptığı toplantıda flaş kararlar aldı. Göksel Gümüşdağ ve yönetim kurulunun göreve devam etmesini kararlaştıran Kulüpler Birliği, 4 büyük takımın maçlarında uygulanan 'deplasman yasağının' kaldırılması konusunda görüş birliğine vardı.
Türkiye’de 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrasında siyasi partiler arasındaki yaşanan uzlaşma iklimine bir güzel örnek de futbol camiasından geldi.
2011-2012 sezonunda uygulanmaya başlayan deplasman yasağı, Kulüpler Birliği’nin oybirliği ile aldığı karar sonucunda 5 sezon sonra kalkıyor.

BASIN TOPLANTISI İLE AÇIKLADILAR
Kulüpler Birliği, bugün bir araya geldi. Toplantıda, Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu’nun göreve devam etmesi kararı alındı. Karar sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Yönetim, büyük bir sürprize imza attı ve deplasman yasağının kaldırıldığını açıkladı.

YASAK 2011-2012 SEZONUNDA BAŞLAMIŞTI
Deplasman yasağı kararı, 2011-2012 sezonunun başında Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden şu şekilde duyurulmuştu: “Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin, 2011-2012 sezonunda birbirleriyle yapacakları tüm müsabakalarda, deplasman takım taraftarları alınmayacak. 4 kulübün de ‘misafir seyirci alınmaması’ kararı ile ilgili mutabakat içinde olduğu, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’na iletildi. Kulüpler tarafından alınan bu kararı kamuoyu ile paylaşırız.”​
amkspor.sozcu.com.tr​

Minor Threat

ekşi sözlük yazarı
Konular
256
Sid Vicious
Sheamus
Artık deplasman olaylarından alınan cezalarda geri gelecek demek oluyor bu.Bence mantıklı değil deplasman yasağını kaldırmak.

Paranoyak

UFC
Konular
3,269
AJ Styles
Son Dakika! Deplasman Yasağı Kalktı

Deplasman yasağı kalktı!

Kulüpler Birliği, geçtiğimiz sezonlarda uygulanan deplasman yasağının kalktığını açıkladı!

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Göksel Gümüşdağ, "15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tribünlere yansımasını sağlamak amacıyla deplasman yasaklarının kaldırılmasına karar verdik" dedi.

Birçok haber sitesinde de son dakika olarak geçti. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.

Ayrıntılar; http://www.fanatik.com.tr/2016/08/11/deplasman-yasagi-kalkti-1247023

The Peep's

Captain
Konular
7,975
Christian Cage
-
Ya futbol maçına gidip adam bıçaklayıp öldüren milletiz. İngiltere gibi olacak, 5 sene bu sporda yokuz diyecek mesela. Gerçi şuanki dönen parasal şartlar böyle bir karara izin vermez de. Olsun. Bir şekilde bunun eğlence olduğunu kavramamız gerek.