DK 2022 Final | Arjantin - Fransa

Kupayı Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Hem Fransa'nın hem de Arjantin'in teker teker tüm oyuncularına helal olsun. Bize üst düzey bir final izlettiler. Çoğumuzun kalbi bu maçla birlikte bir hayli zayıfladı ama mükemmeldi.

Konular
222
Jade Cargill
Kevin Steen
Suudi Arabistan macindan beridir siteye girmedim cunku futbol hakkinda en ufak bilgisi olmayan bazi insanlarin yaptigi sacma yorumlara cevap vermektense finalde agizlarinin paylarini almalarini bekledim. Zaten ortada en ufak bir tartisma yoktu ama casual kitlenin gozunde de umarim tartisma bitmistir artik cunku adam ne yapsin yani daha? :D 35 yasinda gelmis gecmis en iyi individual WC campaign'i izletti, 7 gol atti, 3'u asistle sonuclanan 7 buyuk sans yaratti, dribbling ve pas istatistiklerini yine tepeledi, ulkesini dunya sampiyonluguna sirtinda tasidi, 2 WC golden ball alan tek oyuncu oldu vs. vs. Daha fazla konusmaya gerek yok, adam gelmis gecmis en iyi oyuncu tartismasini 23 yasinda kapatmisti ama 35 yasindayken bile hala anlamayanlar varsa bu saatten sonra ne denirse densin zaten anlamazlar.

Konular
5,224
Brock Lesnar
-
Yalnızca Messi ve ucundan da Di Maria için mutlu olduğum zafer. Takımın kalanını koy çöpe gitsin, ha Martinez de şahane kaleci ama herif öyle bir antipatik ki bir türlü ısınamadım.