Drew McIntyre Olayıyla İlgili Yeni Ayrıntılar Ortaya Çıktı

jesse pinkman

ospreay
Konular
7,203
The Rock
Fightful Select'e göre Drew McIntyre Royal Rumble'dan elendikten sonra o kadar öfkeliydi ki WWE'nin resmi after-party'sini tamamen atladı. Soyunma odasının çoğu büyük etkinliği kutlarken, McIntyre hiçbir yerde bulunamadı ve bu da olayların gidişatından ne kadar hayal kırıklığına uğradığını kanıtladı.

PWInsider Elite'e göre, kaynaklar McIntyre'ın öfkesinin LA Knight'ın Damian Priest ile birlikte elenmesinin nasıl olması gerektiğini bozan "hatalı bir hareketinden" kaynaklandığını söylüyor. WWE Knight'ın ana suçlu olduğunu doğrudan doğrulamamış olsa da, McIntyre'ın sorunlarıyla bağlantılı olarak ortaya atılan tek isim o.

Ancak, bu sadece Royal Rumble başarısızlığıyla ilgili değil-McIntyre'ın WrestleMania 41 planlarından da memnun olmadığı bildiriliyor. WWE şu anda onu Damian Priest ile bir dövüşe hazırlıyor, ancak McIntyre 2024'te geçirdiği yılın ardından kartta çok daha büyük bir yeri hak ettiğine inanıyor.

McIntyre hayal kırıklıklarını ilk kez dile getirmiyor. CM Punk WWE'ye döndüğünde, ilk başta mutsuz olduğu bildirilmişti, ancak ikisi sonunda birlikte çalıştı. Ufukta WrestleMania varken, McIntyre'ın hayal kırıklığı ya yaratıcı yönetiminde büyük bir sarsıntıya ya da daha büyük bir çöküşe yol açabilir.

Tüm bu sahne arkası dramasına rağmen WWE olaydan bu yana McIntyre ile temas halinde ve şirket içindeki bazı kaynaklar durumu küçümseyerek onun hayal kırıklığını anladıklarını ancak bunun "düzeltilebilecek" bir şey olduğuna inandıklarını söylüyorlar.

kaynak

Konular
38
Undertaker
Bu adam 2024 yilinin en keyifli ve heyecan getiren anlarinin hepsinde vardi. 10 tane buyuk olay sayarim size en az. Bana gore MVP'dir, herkes de en az ilk 3'e koyar bence. Potansiyelini herkes gordu. Bu kadar basarili bir yil gecirmisken ustune yeni bir sozlesme de imzalamisken vereceginiz mac Priest ise yorum yapmaya gerek yok.

Keyifsizim. Anlayamiyorum. Neden ya?

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Work gibime geliyor çünkü Drew yavaş yavaş imajı değişiyor. Drew buradan feci şekilde gelirse şaşırmam.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Drew bu sene büyük bir spotu hak ediyordu ancak WWE'nin ona karşı bakış açısı da belli. Jey Uso'ya roll-up ile yenildiğinde Punk mağlubiyetinden daha ağır bir imaj kaybı yaşadı. Şayet Jey'e de tuş ile yenilmiş olsaydı bu kadar "aptal" görünmezdi. Buradan nasıl çıkar bilmem. Önüne çünkü Priest'i atacaklar. Fakat bunun yerine Drew'u Jey'e salça ederdim ve WHC maçının bir parçası yapardım.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
54
CM Punk
Bryan Danielson
Punk mağlubiyeti bir imaj kaybı değildi inanılmaz bir iş çıkardılar. Jey Uso roll up rezaletti ona bir şey diyemem. Diğer hafta Seth Rollins roll up durumu da saçmaydı ama Drew güçlü gözüksün diye yapılan çok basit duran bir hamleydi. Benim Drew’la alakalı çok net bir fikrim var. Bence Cody’i yenmesi gereken kişi net şekilde Drew’dur. Ne Roman ne CM Punk. Net Drew.