Drew McIntyre'ın Fena İçerlendiği O An

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
LA Knight ve Logan'ın orada olması neyi değiştirdi tam olarak anlayamadım o kısmı. Drew arka alanda çok sinirliymiş vs. ama tam anlayabilen oldu mu olayın iç yüzünü?

jesse pinkman

ospreay
Konular
7,203
The Rock
LA Knight ve Logan'ın orada olması neyi değiştirdi tam olarak anlayamadım o kısmı. Drew arka alanda çok sinirliymiş vs. ama tam anlayabilen oldu mu olayın iç yüzünü?
Damien Priest spot ışıklarını çalmak ve kendini öne çıkarmak için şovda maçta kimsenin hoşuna gitmeyen şeyler yapmış. Drew muhtemelen elenecekti ama bu şekilde ve Priest tarafindan elenmeyecekti sanırım. O ofkelendirmis.

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
Damien Priest spot ışıklarını çalmak ve kendini öne çıkarmak için şovda maçta kimsenin hoşuna gitmeyen şeyler yapmış. Drew muhtemelen elenecekti ama bu şekilde ve Priest tarafindan elenmeyecekti sanırım. O ofkelendirmis.
Hoca RR tam olarak nasıl yazılıyor? Yani kimin kimi eleyeceği belli değil mi? Drew'un bu şekilde elenmesi izlerken bana da saçma gelmişti çünkü.

jesse pinkman

ospreay
Konular
7,203
The Rock
Hoca RR tam olarak nasıl yazılıyor? Yani kimin kimi eleyeceği belli değil mi? Drew'un bu şekilde elenmesi izlerken bana da saçma gelmişti çünkü.
Hocam işte belli ama görünen o ki Priest uymamış çünkü videoda göreceğin üzere Drew, Jey'i iplerin üstünden aprona atacaktı muhtemelen ve Jey kazanacağı için elenmeyecekti orada uğraşacaktı onunla ama Priest bir anda indiriyor Drew'u.

Drew'u Big 4'dan bir adam elerdi bence.

Orton Strike

Emekli
Konular
441
Randy Orton
-
Damian Priest, Drew’i zorla eledi gibi geldi bana. Zaten biri rol çalmak istiyor diye haberler vardı, sanırım o kişi Damian Priest.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
54
CM Punk
Bryan Danielson
Drew’un elenişi çok garipti. Damian’ın da gidişi bana tuhaf gelmişti. Orada kesin bir dümenler var ama bakalım çıkar kokusu.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Pozisyonu izlediğimde sanki bir şeyler ters gitmiş gibi geldi. Sonra bir daha bir daha izledim de Drew hareketi satarak kendisini ringin dışına takla atarak atıyor. Priest'in orada ekstra bir etkisi yok gibi duruyor.