Dynamite 752.000 0.26 NXT 676.000 0.18
Gentleman Villain big daddy cool Katılım 12 Ağu 2014 Konular 2,820 Mesajlar 20,003 Tepkime puanı 2,615 Puanları 1,480 William Regal - 19 Eki 2022 #1 Dynamite 752.000 0.26 NXT 676.000 0.18
Mark Henry Seveni Hall of Pain M Katılım 31 Ocak 2021 Konular 2,665 Mesajlar 19,712 Tepkime puanı 8,589 Puanları 815 Konum Silsbee, Texas Mark Henry - 19 Eki 2022 #2 Geçemeyecekleri netti. Ama NXT'nin rakibiyle aynı gün çakışmasına rağmen idare eder bir reyting almasına biraz şaşırdım, ben daha düşük bekliyordum.
Geçemeyecekleri netti. Ama NXT'nin rakibiyle aynı gün çakışmasına rağmen idare eder bir reyting almasına biraz şaşırdım, ben daha düşük bekliyordum.
Flip Flop 'N Fly tatildeyim F Katılım 17 Eyl 2017 Konular 120 Mesajlar 5,034 Tepkime puanı 2,846 Puanları 645 Dusty Rhodes Jim Cornette 19 Eki 2022 #3 NXT dip dalga olarak geliyor.
The MANIAC Naber Müdür? Katılım 5 Ağu 2022 Konular 405 Mesajlar 9,958 Tepkime puanı 3,173 Puanları 470 Yaş 16 Konum Elazığ Bobby Lashley Dijak/Christopher Wyatt 19 Eki 2022 #4 Çok az farkla kaçmış gibi.NXT geliyor kaçın. Son düzenleme: 19 Eki 2022
Bero Banned B Katılım 3 May 2020 Konular 1,918 Mesajlar 17,732 Tepkime puanı 6,165 Puanları 780 Konum Konya, Brezilya Bray Wyatt Montez Ford 19 Eki 2022 #5 Çok büyük bir fark göremiyorum. Hatta kaç haftadır 1 milyon reyting alan Dynamite rezil olmuş diye yorumluyorum.
Çok büyük bir fark göremiyorum. Hatta kaç haftadır 1 milyon reyting alan Dynamite rezil olmuş diye yorumluyorum.
Deathmatch Classic imp D Katılım 13 Ara 2014 Konular 519 Mesajlar 7,197 Tepkime puanı 432 Puanları 960 Konum Asbury Park Joey Janela - 20 Eki 2022 #6 Geçen senenin aynısı işte ne değişti yani, yorumlar bile aynı ha gayret beyler böyle böyle batıracaksınız AEW'i.
Geçen senenin aynısı işte ne değişti yani, yorumlar bile aynı ha gayret beyler böyle böyle batıracaksınız AEW'i.
elric The Mad Lady Katılım 31 Tem 2020 Konular 155 Mesajlar 12,912 Tepkime puanı 1,463 Puanları 275 Lacey Evans Lacey Evans 20 Eki 2022 #7 Deathmatch Classic' Alıntı: Geçen senenin aynısı işte ne değişti yani, yorumlar bile aynı ha gayret beyler böyle böyle batıracaksınız AEW'i. Genişletmek için tıkla ... Ben halen daha TBS ve TNT ile USA ve Fox kanallarını bir tutmalarına gülüyorum. AEW ücretli kablolu tarafında yayın yapıyor. WWE ücretsiz herkese açık televizyon kanalında yayın yapıyor. Bu ayrımı bir türlü çözemediler. Her iki taraf aynı anda ücretsiz bir kanalda gösterime girdikleri vakit o zaman gerçekten rekabet sayılır. WWE bazen bazı gösterileri Fox veya USA kanallarından ayrı yaptığı vakit(Bazı RAW vs SD şovları başka kanal üzerinden yapıyorlar. ) 1 milyon zor bela geçtiğini unutmayalım.
Deathmatch Classic' Alıntı: Geçen senenin aynısı işte ne değişti yani, yorumlar bile aynı ha gayret beyler böyle böyle batıracaksınız AEW'i. Genişletmek için tıkla ... Ben halen daha TBS ve TNT ile USA ve Fox kanallarını bir tutmalarına gülüyorum. AEW ücretli kablolu tarafında yayın yapıyor. WWE ücretsiz herkese açık televizyon kanalında yayın yapıyor. Bu ayrımı bir türlü çözemediler. Her iki taraf aynı anda ücretsiz bir kanalda gösterime girdikleri vakit o zaman gerçekten rekabet sayılır. WWE bazen bazı gösterileri Fox veya USA kanallarından ayrı yaptığı vakit(Bazı RAW vs SD şovları başka kanal üzerinden yapıyorlar. ) 1 milyon zor bela geçtiğini unutmayalım.
Deathmatch Classic imp D Katılım 13 Ara 2014 Konular 519 Mesajlar 7,197 Tepkime puanı 432 Puanları 960 Konum Asbury Park Joey Janela - 20 Eki 2022 #8 elric' Alıntı: Ben halen daha TBS ve TNT ile USA ve Fox kanallarını bir tutmalarına gülüyorum. AEW ücretli kablolu tarafında yayın yapıyor. WWE ücretsiz herkese açık televizyon kanalında yayın yapıyor. Bu ayrımı bir türlü çözemediler. Her iki taraf aynı anda ücretsiz bir kanalda gösterime girdikleri vakit o zaman gerçekten rekabet sayılır. WWE bazen bazı gösterileri Fox veya USA kanallarından ayrı yaptığı vakit(Bazı RAW vs SD şovları başka kanal üzerinden yapıyorlar. ) 1 milyon zor bela geçtiğini unutmayalım. Genişletmek için tıkla ... Ben koşulsuz şartsız AEW gömen insanlara laf anlatmayı bırakalı çok oldu ya, bahsettiğin olayı 4 sene önce insan gibi anlatmaya çalıştım ama laf olsun da AEW gömülsün mantalitesine sahip adamla uğraşılmaz. Şovları izlediklerini de sanmıyorum zaten. AEW ile ilişkileri Tony Khan'ın açıklamalarını okuyup kurulmaktan ibaret, bu forum özelinde konuşmuyorum bu arada.
elric' Alıntı: Ben halen daha TBS ve TNT ile USA ve Fox kanallarını bir tutmalarına gülüyorum. AEW ücretli kablolu tarafında yayın yapıyor. WWE ücretsiz herkese açık televizyon kanalında yayın yapıyor. Bu ayrımı bir türlü çözemediler. Her iki taraf aynı anda ücretsiz bir kanalda gösterime girdikleri vakit o zaman gerçekten rekabet sayılır. WWE bazen bazı gösterileri Fox veya USA kanallarından ayrı yaptığı vakit(Bazı RAW vs SD şovları başka kanal üzerinden yapıyorlar. ) 1 milyon zor bela geçtiğini unutmayalım. Genişletmek için tıkla ... Ben koşulsuz şartsız AEW gömen insanlara laf anlatmayı bırakalı çok oldu ya, bahsettiğin olayı 4 sene önce insan gibi anlatmaya çalıştım ama laf olsun da AEW gömülsün mantalitesine sahip adamla uğraşılmaz. Şovları izlediklerini de sanmıyorum zaten. AEW ile ilişkileri Tony Khan'ın açıklamalarını okuyup kurulmaktan ibaret, bu forum özelinde konuşmuyorum bu arada.
The Peep's Captain Katılım 29 Haz 2010 Konular 7,745 Mesajlar 51,948 Tepkime puanı 4,827 Puanları 2,170 Konum Alanya Christian - 20 Eki 2022 #9 Yavaş yavaş olacak.
Not Your Dope Kayıtlı Üye Katılım 1 Kas 2019 Konular 192 Mesajlar 9,886 Tepkime puanı 3,270 Puanları 510 Will Ospreay - 20 Eki 2022 #10 .