Dynamite-NXT Düellosu: Reytingler

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,820
William Regal
-

Dynamite
752.000
0.26

NXT
676.000
0.18

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Geçemeyecekleri netti. Ama NXT'nin rakibiyle aynı gün çakışmasına rağmen idare eder bir reyting almasına biraz şaşırdım, ben daha düşük bekliyordum.

Flip Flop 'N Fly

tatildeyim
Konular
120
Dusty Rhodes
Jim Cornette
NXT dip dalga olarak geliyor.

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Çok az farkla kaçmış gibi.NXT geliyor kaçın.

Son düzenleme:

Bero

Banned
Konular
1,918
Bray Wyatt
Montez Ford
Çok büyük bir fark göremiyorum. Hatta kaç haftadır 1 milyon reyting alan Dynamite rezil olmuş diye yorumluyorum.

elric

The Mad Lady
Konular
155
Lacey Evans
Lacey Evans
Geçen senenin aynısı işte ne değişti yani, yorumlar bile aynı ha gayret beyler böyle böyle batıracaksınız AEW'i.
Ben halen daha TBS ve TNT ile USA ve Fox kanallarını bir tutmalarına gülüyorum. AEW ücretli kablolu tarafında yayın yapıyor. WWE ücretsiz herkese açık televizyon kanalında yayın yapıyor. Bu ayrımı bir türlü çözemediler. Her iki taraf aynı anda ücretsiz bir kanalda gösterime girdikleri vakit o zaman gerçekten rekabet sayılır. WWE bazen bazı gösterileri Fox veya USA kanallarından ayrı yaptığı vakit(Bazı RAW vs SD şovları başka kanal üzerinden yapıyorlar. ) 1 milyon zor bela geçtiğini unutmayalım.

Konular
519
Joey Janela
-
Ben halen daha TBS ve TNT ile USA ve Fox kanallarını bir tutmalarına gülüyorum. AEW ücretli kablolu tarafında yayın yapıyor. WWE ücretsiz herkese açık televizyon kanalında yayın yapıyor. Bu ayrımı bir türlü çözemediler. Her iki taraf aynı anda ücretsiz bir kanalda gösterime girdikleri vakit o zaman gerçekten rekabet sayılır. WWE bazen bazı gösterileri Fox veya USA kanallarından ayrı yaptığı vakit(Bazı RAW vs SD şovları başka kanal üzerinden yapıyorlar. ) 1 milyon zor bela geçtiğini unutmayalım.
Ben koşulsuz şartsız AEW gömen insanlara laf anlatmayı bırakalı çok oldu ya, bahsettiğin olayı 4 sene önce insan gibi anlatmaya çalıştım ama laf olsun da AEW gömülsün mantalitesine sahip adamla uğraşılmaz. Şovları izlediklerini de sanmıyorum zaten. AEW ile ilişkileri Tony Khan'ın açıklamalarını okuyup kurulmaktan ibaret, bu forum özelinde konuşmuyorum bu arada.