Dynamite Reytingi (9 Nisan 2025)

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
33
Taryn Terrell
-
Çok iyiydi bu arada bu haftaki Dynamite. Cagematch'ta falan yerin dibine sokulmuş, inanamadım. DoN için çift şeritli yol dşediler resmen bu hafta üç, dört feuda birden. Hikaye ağırlıklı AEW candır.

Pavlo Valery Ksyonz

Chaotic Genius
Konular
8
CM Punk
Çok iyiydi bu arada bu haftaki Dynamite. Cagematch'ta falan yerin dibine sokulmuş, inanamadım. DoN için çift şeritli yol dşediler resmen bu hafta üç, dört feuda birden. Hikaye ağırlıklı AEW candır.
Tek başına Young Bucks'ın promo segmenti bile yeterliydi.

DoN için şimdiden: Adam Page&Swerve vs Young Bucks, Omega ve Okadar görüyorum.
Ancak Okada ve Omega'nın ALL IN'de olması gerektiğini düşünüyorum.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
33
Taryn Terrell
-
Tek başına Young Bucks'ın promo segmenti bile yeterliydi.

DoN için şimdiden: Adam Page&Swerve vs Young Bucks, Omega ve Okadar görüyorum.
Ancak Okada ve Omega'nın ALL IN'de olması gerektiğini düşünüyorum.
Okada vs. Omega şöyle olabilir. DoN'da ikisinden biri two belts olur. All-In'de uification maçla yeni kemerin ilk şampiyonu belirlenir. Atıyorum two belts Omega olur, yeni kemer Okada. Veya tam tersi. Ben double turn falan da bekliyorum bu arada Omega vs. Okada DoN maçında. YB, Okada'yı satıp Omega ile birlikte Elite Reunion'un kapılarını açabilir. Okada da face olarak All-In'de kemeri ilk sahibi olur. Yaşanabilir bu yani.

Pavlo Valery Ksyonz

Chaotic Genius
Konular
8
CM Punk
Okada vs. Omega şöyle olabilir. DoN'da ikisinden biri two belts olur. All-In'de uification maçla yeni kemerin ilk şampiyonu belirlenir. Atıyorum two belts Omega olur, yeni kemer Okada. Veya tam tersi. Ben double turn falan da bekliyorum bu arada Omega vs. Okada DoN maçında. YB, Okada'yı satıp Omega ile birlikte Elite Reunion'un kapılarını açabilir. Okada da face olarak All-In'de kemeri ilk sahibi olur. Yaşanabilir bu yani.

Söylediklerin mantıklı cidden, olgun bir zemine oturttuğun zaman bana da olası geliyor bu söylediklerin.
Ancak merak ediyorum turn yedikten sonra Okada tek başına nasıl sürdürebilecek, malum kendisinin promosyon yapacak kadar ingilizcesi yok ve hikaye kullanımlarında da Okada'yı sınırlayan bir etken olacak.

Young Bucks geri döner dönmez, şirketi kaosa sokmaya başladı bu yönlerini seviyorum.

Son olarak;

Ben de PWS oyununda AEW bookluyorum ve Double or Nothing şovuna Okada vs Omega kemer birleştirme maçı yazdım. Ancak dediğim gibi bu maçın ALL IN'de olması onu daha anlamlı kılar diye düşünüyorum.
Oyundaki maçı muhtemelen ''Outside Interference'' nedeniyle no contest bitirmeyi düşünüyorum ya da Ironman maçta beraberlikle sonuçlanacak bir sonuç. ALL IN'de de dananın kuyruğu kopar.

Straight Edge Savior

Those Everyday Feels
Konular
5,047
Kazuchika Okada
-
Yükseliyor bayağı reytingler iyi bir gelişme bu.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
243
Will Ospreay
-
Gerçekten güzel şovdu. Reyting de hakkını vermiş. Umarım kalıcı yükseliş başlar.

DarbyAllin1

My Name is Tony Khan
Top Poster Of Month
Konular
2,643
Darby Allin
Bu haftaki şov gayet güzeldi cidden iyi reyting almış.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
33
Taryn Terrell
-
Söylediklerin mantıklı cidden, olgun bir zemine oturttuğun zaman bana da olası geliyor bu söylediklerin.
Ancak merak ediyorum turn yedikten sonra Okada tek başına nasıl sürdürebilecek, malum kendisinin promosyon yapacak kadar ingilizcesi yok ve hikaye kullanımlarında da Okada'yı sınırlayan bir etken olacak.

Young Bucks geri döner dönmez, şirketi kaosa sokmaya başladı bu yönlerini seviyorum.

Son olarak;

Ben de PWS oyununda AEW bookluyorum ve Double or Nothing şovuna Okada vs Omega kemer birleştirme maçı yazdım. Ancak dediğim gibi bu maçın ALL IN'de olması onu daha anlamlı kılar diye düşünüyorum.
Oyundaki maçı muhtemelen ''Outside Interference'' nedeniyle no contest bitirmeyi düşünüyorum ya da Ironman maçta beraberlikle sonuçlanacak bir sonuç. ALL IN'de de dananın kuyruğu kopar.
Bence biri net two belts olacak ya. Direkt kemer birleştirme gelmeyecektir diye düşünüyorum.

The Insane Icon

julia❤️‍🔥
Konular
10,977
Sting
Yükselişi başarıdan saymam. 750-770 bin bandını ideal, fazlasını gelişme, 950 bini üst üste 7-8 hafta aldığı sürece de başarılı derim.