Okada vs. Omega şöyle olabilir. DoN'da ikisinden biri two belts olur. All-In'de uification maçla yeni kemerin ilk şampiyonu belirlenir. Atıyorum two belts Omega olur, yeni kemer Okada. Veya tam tersi. Ben double turn falan da bekliyorum bu arada Omega vs. Okada DoN maçında. YB, Okada'yı satıp Omega ile birlikte Elite Reunion'un kapılarını açabilir. Okada da face olarak All-In'de kemeri ilk sahibi olur. Yaşanabilir bu yani.
Söylediklerin mantıklı cidden, olgun bir zemine oturttuğun zaman bana da olası geliyor bu söylediklerin.
Ancak merak ediyorum turn yedikten sonra Okada tek başına nasıl sürdürebilecek, malum kendisinin promosyon yapacak kadar ingilizcesi yok ve hikaye kullanımlarında da Okada'yı sınırlayan bir etken olacak.
Young Bucks geri döner dönmez, şirketi kaosa sokmaya başladı bu yönlerini seviyorum.
Son olarak;
Ben de PWS oyununda AEW bookluyorum ve Double or Nothing şovuna Okada vs Omega kemer birleştirme maçı yazdım. Ancak dediğim gibi bu maçın ALL IN'de olması onu daha anlamlı kılar diye düşünüyorum.
Oyundaki maçı muhtemelen ''Outside Interference'' nedeniyle no contest bitirmeyi düşünüyorum ya da Ironman maçta beraberlikle sonuçlanacak bir sonuç. ALL IN'de de dananın kuyruğu kopar.