Dynamite Spoiler | Battle Royal

Bellitex

Best Bout Machine
Konular
43
Kenny Omega
MJF ve Wardlow'u görüyoruz arka alanda. MJF bu yıl hiç maç kaybetmemiş ama hala kemer şansı bulamadığını söylüyor. AEW ofisinde onu sevmeyenler olabilirmiş. Bugün Battle Royal'de sona Wardlow ve MJF kalacaklarmış ve bu durumda ne yapacaklarını biliyormuş. Wardlow bir şeyler ekleyecekken MJF bağırıyor ona. Sonra şaka yaptım diyip gülüyor. Hafif bir çatırdama görüyoruz ikili arasında. Ve Battle Royal'a geçiyoruz.

Billy Gunn'da var maçta. En son Orange Cassidy'nin müziğini duyuyoruz ve maç başlıyor. Ancak Orange ringe giremeden Santana ve Ortiz tarafından dövülüyor.

Luchasaurus, Dr. Luther'ı eliyor.

Wardlow, Sony Kiss'i eliyor.

Billy Gun, Colt Cabana'yı eliyor. (Elendikten sonra Dark Order ekibi ona teklif götürüyor :D )

Brandon Cutler ve Peter Avalon birbirlerini eliyor. İkisinin de şirkette galbiiyeti yok bugüne kadar.

Marko Stunt, Christopher Daniels'ı eliyor.

Wardlow, Marko Stunt'ı eliyor.

MJF ve Wardlow ikilisi, Billy Gunn ve Luchasaurus'u eliyor.

Orange Cassidy'nin ringe girişiyle son dörtlü belli oluyor. Wardlow - MJF - Jungle Boy - Orange Cassidy

MJF, Orange Cassidy'e yüzükle vurmak isterken yanlışlıkla Wardlow'a vuruyor! Bunun şaşkınlığını üstünden atamıyor ve Jungle Boy tarafından eleniyor.

Orange Cassidy ve Jungle Boy, Wardlow'u eliyor.

Jungle Boy son olarak Orange Cassidy'i eliyor ve haftaya TNT şampiyonluğu için mücadele etme hakkı kazanıyor.

EZEaWo8UEAAfxdD

War Machine

Paul Michael Levesque
Konular
271
Triple H
-
Jungle Boy beni çok yoruyor ya. AEW'in hala neden Jungle Boy'un momentumunu korumak istediğini anlayamıyorum.

Konular
0
Chris Jericho
Jungle Boy gerçekten çok boş kasılan bir çar, bazı kitle tarafından sevilmesi garibime gidiyor.

Abi o, değil de, open challenger diyorsun kalkmış bu muhabet cevap vereceğini Battle Royal'de belirlemek de, sürprizi kaçırmayı, bir kenara amacı dışında bir hareket gibime geldi.

Son düzenleme:
Konular
620
Roman Reigns
Baron Corbin
İnşaallah kemeri alamaz ya.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
237
Will Ospreay
-
Şu Battle Royal'de sağlam bir heel galibiyeti beklerdim. Ama jungle boy çıktı. Bakalım nasıl bi mç bizi bekliyor.

Konular
222
Jade Cargill
Kevin Steen
DOĞRU KARAR.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Jungle Boy gayet iyi güreşçi. Niye burada pek sevilmiyor anlamıyorum.