Dynamite Spoiler | MJF ve Shawn Spears'ın Şovuna Hoş Geldiniz

Bellitex

Best Bout Machine
Konular
43
Kenny Omega
MJF'in elinde şarapla bir sandalyede oturduğu segment izliyoruz. Kendisi Flair, Hogan veya Rock değilmiş. Kendisi bu sektörde kimsenin daha önce görmediği şeylere sahipmiş. Arkasındaki sandalye götürülüyor ve yerine taht benzeri bir şey geliyor. Haftaya tahtıma geri oturacağım diyor ve MJF'in haftaya aksiyonda olacağını öğreniyoruz. Muhteşem bir promoydu.

Reklamlardan döndüğümüzde Shawn Spears arka alandan bize sesleniyor. Cody'nin geçen hafta ringe havlu atmamasını eleştiriyor. Kendisinin de bir kardeşi varmış ve bunun nasıl bir şey olduğunu biliyormuş. Kardeşi bir tehlikede olduğunda onu ne pahasına olursa olsun korurmuş Shawn Spears. Bencillikle suçluyor Cody'i.

Ringe döndüğümüzde kenarda şovu izleyip maçlar üzerine kumar oynayan MJF ve Shawn Spears'ın yanında Tony Schiavone'yi görüyoruz. İkili birbirini övüyor iyice. Shawn Spears çok cesurmuş, Cody'nin gerçek yüzünü insanlara anlatmış MJF'e göre. Shawn Spears'da MJF'in en iyi geri dönüş hikayesine sahip olduğunu söylüyor. En sonunda Tony araya girip DoN için Jungle Boy vs MJF maçının imzalandığını söylüyor. MJF ağzındaki şarabı püskürtüyor bunu duyar duymaz :D

War Machine

Paul Michael Levesque
Konular
271
Triple H
-
Shawn Spears'ın Cody ve Dustin ile ilgili söyledikleri, Dustin ile ilgili bir heel turn senaryosuna işaret olabilir. Dustin'in bundan sonra ne gibi bir yol izleyeceğini çok merak ediyorum. Double or Nothing'deki Cody vs. Archer maçına da etki edebilir.

Konular
5,224
Brock Lesnar
-
MJF karakterine AEW izlemediğim zamanlar da göz atmıştım, çok beğenmiştim. Geri dönüş segmentinde de çok iyi işler çıkardı, haftaya aksiyonda olacak kral. Bekliyoruz merakla.

Shawn Spears'ın Cody ve Dustin ile ilgili söyledikleri, Dustin ile ilgili bir heel turn senaryosuna işaret olabilir. Dustin'in bundan sonra ne gibi bir yol izleyeceğini çok merak ediyorum. Double or Nothing'deki Cody vs. Archer maçına da etki edebilir.

Aneliz şelalende boğuldum kral, ne yapıyorsun öyle?

War Machine

Paul Michael Levesque
Konular
271
Triple H
-
MJF karakterine AEW izlemediğim zamanlar da göz atmıştım, çok beğenmiştim. Geri dönüş segmentinde de çok iyi işler çıkardı, haftaya aksiyonda olacak kral. Bekliyoruz merakla.

Aneliz şelalende boğuldum kral, ne yapıyorsun öyle?
270d.png