Dynamite Spoiler | Moxley Sahnede

Bellitex

Best Bout Machine
Konular
43
Kenny Omega
SCU! Tam kadro burdalar bugün. Kazarian ringe geliyor. Ardından sıra şampiyonumuzda. Mox da ringe girdikten sonra maç başlıyor. Başları teknik geçen maçı biraz uzasa da Moxley kazanıyor.

Maçın ardından Dark Order ringi basıyor ve Moxley ile SCU tayfayı bir güzel pataklıyor. Ardından takım elbisesiyle Mr. Brodie Lee geliyor. Moxley'e eskiden yüz yüze geldiğin adam değilim diyor. Burda sana enerji verecek seyirciler yok, etrafındaki tek enerji benim adamlarım diyor ve kemere meydan okuyor! Moxley ise tek yapman gereken sormaktı diyor :)D) sonra Dark Order'dan bir tur daha dayak yiyor.​

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
237
Will Ospreay
-
Dark Order vs Mox. İşte istediğim feud. Brodie Lee vs Moxley maçı DQ ile biter umarım.

War Machine

Paul Michael Levesque
Konular
271
Triple H
-
Brodie Lee'nin henüz bir feuda girmeden direkt ana kemere oynaması pek iyi olmadı. En azından öncesinde birkaç upper mid carder güreşçi tokatlasaydı karakterin gücü daha iyi anlaşılırdı. Hal böyleyken de Brodie Lee'nin, Double or Nothing'de kemeri Jon Moxley'den alma konusunda çok uygun bir aday olduğunu düşünmüyorum (şimdilik).

Bu arada Frankie Kazarian'ın saçlarını biraz uzatınca Randy Orton'a çok benzediğini düşünüyorum.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,363
Olm neden gücünüz tek saldırmaya yetmiyor. Allah'sız yazar ekibi Jericho ve müridleri yetmezmiş gibi Lee ve maskeli beşler ekibi geldi. Alayınız gelsin topla tankla tüfek ile gelin. Kaç yazar he, kaç yazar. Mox tarafından havan erken alınacağı için üzgünüm Lee çok erken davrandın. Erken öten horozun kellesi tez vakitte kesecez.

Konular
5,224
Brock Lesnar
-
Baba Brodie Lee için çok erken ya. Tamam bu karakterle, debutla falan momentum kazandı bayağı ama daha erkendi bana kalırsa. Adam ilk feuduna ana kemerle başladı, üstelik karşısında Jon Moxley gibi bir isim var. Bu maçın temiz bitmesine ihtimal dahi vermiyorum.

Kero

𝓴𝓸𝓬𝓪𝓮𝓵𝓲𝓼𝓹𝓸𝓻
Konular
404
Rey Mysterio
-
Brodie Lee'ye kemer yakışır ama erken ve ben MOX dan merdiven maçının galibi kemeri alır diye düşünüyorum. Benim almasını istediğim kişi PAC.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,107
William Regal
-
Şovun sadece bu kısmını izledim. Bildiğin Brodie Lee'yi ayakta alkışlayacak seviyeye geldim ya. Muhteşem bir promo, gerçekten. Segment de bir o kadar iyi yazılmış. Tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok.