E Grubu 1. Maç | Belçika - İtalya

E Grubu 1. Maç | Belçika - İtalya maçını kim kazanır?

• Belçika

Oy: 11 36.7%
  • Berabere biter

Oy: 10 33.3%
  • İtalya

Oy: 9 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    30

Mr.Antonio Cesaro

4 Roots 1 Tree
Konular
976
Joe Gacy
Forum Belçika düşmanı dolu herhalde.

Red Phoenix

Kayıtlı Üye
Konular
491
Samoa Joe
Kimse boşu boşuna Belçika'yı yüceltmiyor adamlar çok iyi nesil yakaladı mükkemmel kadrosu var o yüzden övülüyorlar. İtalya mükkemmel oynadı gerçekten bu oyunla turnuvanın favorilerinden olduklarını gösterdiler.

Damon Striker

Asi Ruh
Konular
5,922
İtalyanlar benim gözümde turnuvanın Almanya'dan sonraki net favorisidir. Buffon hırsına kurban be adam gibi adam.

Konular
1,801
Buffon hala sanki 25'lik başarıya aç bir yıldız gibisin. Adam efsane .

Konular
1,801
Ya hep yazıyorum ama harbiden mağduriyet durumu olduğu için söylüyorum eminim benim gibi düşünen vardır bu konuda.

Lig TV ortak yayın haklarını satın aldı ve turnuva maçlarını kendi kullanıcılarına ücretli yaptı,Spor Paketi gerekiyor EURO 2016 Lig TV yayını için ve işin komik tarafı TRT spikerleri maçları daha iyi anlatıyor ve üstelik şifresiz.

Ses kalitesi TRT'de daha iyi Lig TV sesleri yine kısıyor.TRT kadrosu turnuva konusunda tecrübeli ve bir iki istisna dışında güzel maç anlatımları yaparken Lig TV spikerleri sanki STSL maçı anlatıyormuş havası veriyorlar. Ne özelliği var bu LİG TV'nin de utanmadan EURO 2016 Lig TV'de deniyor anlamıyorum eğer Spor Paketi kullanıcısı olsam bu duruma söverdim.

Damon Striker

Asi Ruh
Konular
5,922
Ya hep yazıyorum ama harbiden mağduriyet durumu olduğu için söylüyorum eminim benim gibi düşünen vardır bu konuda.

Lig TV ortak yayın haklarını satın aldı ve turnuva maçlarını kendi kullanıcılarına ücretli yaptı,Spor Paketi gerekiyor EURO 2016 Lig TV yayını için ve işin komik tarafı TRT spikerleri maçları daha iyi anlatıyor ve üstelik şifresiz.

Ses kalitesi TRT'de daha iyi Lig TV sesleri yine kısıyor.TRT kadrosu turnuva konusunda tecrübeli ve bir iki istisna dışında güzel maç anlatımları yaparken Lig TV spikerleri sanki STSL maçı anlatıyormuş havası veriyorlar. Ne özelliği var bu LİG TV'nin de utanmadan EURO 2016 Lig TV'de deniyor anlamıyorum eğer Spor Paketi kullanıcısı olsam bu duruma söverdim.

Katılmadığım noktalar var. Şu ana kadar turnunavayı genel olarak hep Lig TV'den takip ettim. Lig TV'nin Gökhan Abdik başta olmak üzere genç ve dinamik spiker kadrosunu Ersin Düzen gibi maç anlatmayı bilmeyen Kante'ye Konte diyen spikerlere falan tercih ederim. Onun dışında tek beğendiğim Yalçın Çetin adamdir, Ömer Üründül bu turnuvada yok keşke olsaydı. Bu efsane ikiliyi saymiyorum. Sanki STSL maçı demissinde ne bekliyorsun ki her golde hayvan gibi bagirmasini falan mı? Ayrıca maç dışında yapılan programlar saha dışı röportajlar vs gayet güzel. Bilic'i falan getirdiler geçen. Ayrıca TRT 'de yorumcu yokken Lig TV'de Ersun Yanal gibi bir adam yorumculuk yapıyor. Gayet memnunum ben.

Konular
1,801
Katılmadığım noktalar var. Şu ana kadar turnunavayı genel olarak hep Lig TV'den takip ettim. Lig TV'nin Gökhan Abdik başta olmak üzere genç ve dinamik spiker kadrosunu Ersin Düzen gibi maç anlatmayı bilmeyen Kante'ye Konte diyen spikerlere falan tercih ederim. Onun dışında tek beğendiğim Yalçın Çetin adamdir, Ömer Üründül bu turnuvada yok keşke olsaydı. Bu efsane ikiliyi saymiyorum. Sanki STSL maçı demissinde ne bekliyorsun ki her golde hayvan gibi bagirmasini falan mı? Ayrıca maç dışında yapılan programlar saha dışı röportajlar vs gayet güzel. Bilic'i falan getirdiler geçen. Ayrıca TRT 'de yorumcu yokken Lig TV'de Ersun Yanal gibi bir adam yorumculuk yapıyor. Gayet memnunum ben.

Gökhan Abdik dışında boş beleş adamlar açıkçası. Lig TV'den de takip ediyorum arada.Rusya -İngiltere ve Almanya maçını anlatan Hünkar Mutlu sanırım TRT'de Lig TV'deki Gökhan'dan daha iyi maç anlattı. STSL maçı gibi her pozisyonu anlatmaya kalkıyor Lig TV spikerleri yok işte o ona pas attı falan içeri girdi şimdi falan diye. Turnuva böyle anlatılmaz ki TRT 30 yıldır falan bu işte ve Erdoğan Arıkan,Hünkar Mutlu ve Yalçın Çetin gibi isimler ve İbrahim Kırkayak gibi tüm turnuvalardaki hava durumlarını bile bilen bir hafıza dehası TRT'deyken Lig TV'nin Şansal Büyüka'lı kadrosu eksik geliyor bana .Ersun Yanal futbolcu izlemek için orda ve bizim maç da dahil yaptığı güzel yorumları sayabilir misin? Isı analizi sunuyor bir tek..A Spor'da Milli Maç yorumu yapan bir adam var o süper analiz yapıyor mesela adını unuttum.

Tamam para vermişsin birşey demiyorum ama harbiden bu mağduriyettir hala ses kısıyor ısrarla ses kısıyor Lig TV ve TRT'de stadtaki davul sesi bile net duyuluyor.

Lig TV spikerleri hakkında görüşüm şuna yakın: https://eksisozluk.com/entry/60125096

Not: Ersin Düzen bence de leş.

Gökhan Abdik'ten iyi maç anlatan Türkiye'deki nadir spikerlerden biri: Hakkında açılmış başlık ve övgüler için: https://eksisozluk.com/hunkar-mutlu--2435252?focusto=58550736
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=X5gAETTz6uc[/ame]