E Grubu 3. Maç | İtalya - İrlanda

E Grubu 3. Maç | İtalya - İrlanda Cumhuriyeti maçını kim kazanır

• İtalya

Oy: 22 81.5%
  • Berabere biter

Oy: 3 11.1%
  • İrlanda Cumhuriyeti

Oy: 2 7.4%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

DankeSC

Banned
Konular
1,232
Eminim 3 yıldır kara kara Türkler elime düşse de intikam alsam diye düşünüyordur. Ya arkadaşlar rica ediyorum yapmayın etmeyin. Şimdi bizim takım muhteşem oynadı, Fatih Terim müthiş taktikleriyle sahayı inletti, Arda hat trick'lerle coşturdu da İtalya yenildi diye mi çıkamıyoruz? Konuşmalarınız tam bu yönde. Bir faturayı kessek kendimize artık.

Durum bununla da bitmiyor maalesef.

https://eksisozluk.com/italyanin-uefa-kuralini-cignemesi--5136301?a=popular

Konular
1,801
Ben kötü oynadığımızı ve geç toparlandığımızı sonuna kadar kabul ediyorum ama işin içinde Conte olunca ve Oliver Kahn gibiler de bunu diyince bir şüphem olmadı değil.

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
Onlar yüzünden elendik mi? Onlar grupta bizden daha iyi oynadılar çıktılar. O takımın bir suçu yok.

Kesinlikle bu. Maçı izledim, adamlar kaç gol kaçırdılar çatır çatır oynadılar. Bizle oynasalar parçalarlardı bizi.

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
Konular
1,801
Bu statüyü koyduysan italya'nın rakibi maç başlamadan belli olmuşsa ben bu işte bir iş ararım. İtalya en son oyuncu değişiklikleri yaptı yedeklerin de yedeklerini aldı artık ,İrlanda'nın tribünlerinde maç başlamadan önce kadrolar belli olduğundan ''Teşekkürler İtalya'' pankartları varmış. Bu statüye göre atılan her gol yenilmeyen her gol önemliyse bir ülkenin kaderiyle bu kadar kolay oynanmaması gerektiğini düşünüyorum.

salvation

Hall Of Famer
Konular
127
Shinsuke Nakamura
Son düdük çalmadan Conte ile İrlanda hocası sarıldı. Kaç para aldın şerefsiz Conte ?!?!!!

bu da farklı bir argüman bunu da kullanın bence.

hala ağlıyorlar ölecem kjsdksjdksdj