Efsane TV Kanalı Yayın Hayatına Geri Dönebilir
RebelVoice Alt Süper Moderatör Katılım 25 Tem 2012 Konular 5,074 Mesajlar 18,215 Tepkime puanı 221 Puanları 1,430 Konum . - - Pazartesi saat 13:21'de #1
The MANIAC Kayıtlı Üye Top Poster Of Month Katılım 5 Ağu 2022 Konular 230 Mesajlar 5,483 Tepkime puanı 1,053 Puanları 385 Yaş 15 Konum Elazığ Bobby Lashley - Pazartesi saat 13:31'de #2 Daha bebeyken Nickeledion çizgi filmlerini ordan izlerdim. Gözüm yaşardı bir an.
thebozbear The Antisocial Animal Katılım 26 Tem 2016 Konular 19 Mesajlar 3,893 Tepkime puanı 791 Puanları 560 Yaş 27 Konum İstanbul, Türkiye Taryn Terrell - Pazartesi saat 13:35'de #3 Çok saçma bence. Ekonomi kanalı olarak dönecekse bile mantıklı değil bence. Kaç kişi ekonomiyi televizyondan takip ediyor ki sanki? Zaten dizi veya film kanalı olması dünyanın en saçma olayı. O zamanki popüler dizilerinin hepsi ya Disney+'ta ya Netflix'te. Zaten o zaman televizyonda izleyenler bile internetin rahatlığına o kadar alıştı ki bu sansür ortamında ve internetin rahatlığı varken boşa masraf, boşa yatırım.
Çok saçma bence. Ekonomi kanalı olarak dönecekse bile mantıklı değil bence. Kaç kişi ekonomiyi televizyondan takip ediyor ki sanki? Zaten dizi veya film kanalı olması dünyanın en saçma olayı. O zamanki popüler dizilerinin hepsi ya Disney+'ta ya Netflix'te. Zaten o zaman televizyonda izleyenler bile internetin rahatlığına o kadar alıştı ki bu sansür ortamında ve internetin rahatlığı varken boşa masraf, boşa yatırım.
The Main Event Kayıtlı Üye Katılım 17 Ağu 2013 Konular 76 Mesajlar 3,070 Tepkime puanı 255 Puanları 905 Chris Jericho Pazartesi saat 15:27'de #4 Eskiden dönen bir şey eski tadı vermiyor ki eskiler eskiden güzeldi kısaca.
thebozbear The Antisocial Animal Katılım 26 Tem 2016 Konular 19 Mesajlar 3,893 Tepkime puanı 791 Puanları 560 Yaş 27 Konum İstanbul, Türkiye Taryn Terrell - Pazartesi saat 15:55'de #5 The Main Event' Alıntı: Eskiden dönen bir şey eski tadı vermiyor ki eskiler eskiden güzeldi kısaca. Genişletmek için tıkla ... Bunun sebebinin güncel hükümet olduğunu da düşünüyorum ben ya. Şu baskılar bir kalksa şu toplumun üstünden ben her şeyin biraz bile olsa eskiye döneceğini düşünüyorum. Eski Türkiye özlendi ciddi manada.
The Main Event' Alıntı: Eskiden dönen bir şey eski tadı vermiyor ki eskiler eskiden güzeldi kısaca. Genişletmek için tıkla ... Bunun sebebinin güncel hükümet olduğunu da düşünüyorum ben ya. Şu baskılar bir kalksa şu toplumun üstünden ben her şeyin biraz bile olsa eskiye döneceğini düşünüyorum. Eski Türkiye özlendi ciddi manada.
Straight Edge Societh The Rogue Prince Katılım 23 Ara 2013 Konular 4,263 Mesajlar 20,467 Tepkime puanı 2,819 Puanları 1,480 Yaş 22 Konum Trabzon Web sitesi twitter.com CM Punk - Pazartesi saat 16:00'de #6 Gelse bile dizileri yayınlayacağını sanmam. Elindeki tüm dizilerin bir kısmı FX gibi kanallarda diğer kısmı da Disney+ bünyesinde.
Gelse bile dizileri yayınlayacağını sanmam. Elindeki tüm dizilerin bir kısmı FX gibi kanallarda diğer kısmı da Disney+ bünyesinde.
Chuck Bartowski Virüs, benden uzak dur! Katılım 24 Kas 2013 Konular 187 Mesajlar 1,755 Tepkime puanı 731 Puanları 930 Konum Fatih Terim'in Terli Gömleğinin Cebi Finn Bálor - Pazartesi saat 16:36'de #7 Ah ah... Merlin, Two & A Half Men, How I Met Your Mother, Dexter, Tonight Show ve daha niceleri... 37 ekran televizyonun dibine girerek izlerdim. Ne günlerdi.
Ah ah... Merlin, Two & A Half Men, How I Met Your Mother, Dexter, Tonight Show ve daha niceleri... 37 ekran televizyonun dibine girerek izlerdim. Ne günlerdi.