Ekrem İmamoğlu Göz Altına Alınması (Genel Konu)

Şenay

Kayıtlı Üye
Konular
1
Jon Moxley

Herotionthend

Kayıtlı Üye
Konular
1,254
Adam Copeland
Şaka gibi valla bütün platforma kısıtlama gelmiş google’a yazmasak ne olup bittiğinden haberimiz olmayacak muz cumhuriyetim benim.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
11,659
Bray Wyatt
Turkish Cody Rhodes.

The Peep's

Captain
Konular
7,968
Christian Cage
-
İmamoğlu isnat edilen suçlar kapsamında uzun süre içeriden çıkamayacak, özel şekilde hazırlanmış bir dosyayla karşı karşıya. Ayrıca belediyeye kayyum atamak için bu sabah ikinci bir fezlekeyle terör örgütüne yardım ve yataklık suçu da iddianameye eklenmiş.

Çok geçmiş olsun. Sözün bittiği yerdeyiz.

LegenDWyatt

Hall Of Famer
Konular
123
The Fiend
-
Aklıma gelen senaryolar:

1- Halkı sokağa döküp, araya 1-2 tane terör örgütü bağlantılı grup sokup kalabalığı güvelik güçleri ile karşı karşıya getirmek ve sonrasında da "Bunlar terörist, bunlar bölücü" diyerek ayrıştırma politikasını yinelemek (uzun vadede pek bir kazancı yok)

2- imamı 20-25 yıllık iktidarına hazırlıyorlar.

3-akp birbiri ardına çok büyük hatalar yapıyor (ihtimali inanılmaz düşük)

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
7,795
CM Punk
Evet dostlarım son düzlüğe gelmiş bulunuyoruz. Artık bir sınır kalmadı.

Reverse_Flash

Kayıtlı Üye
Konular
10
Randy Orton
Kimse 3 maymunu oynamasın büyük bir amerika projesiydi bu adam. Mansur aday olur kazanır, bu kazanamayacaktı.

Konular
7,481
The Rock
Bu olaya ekşiciler ve internette hayatını yaşayanlar harici üzülen olduğunu düşünmüyorum çünkü altın dolar molar fırlamış, bizim insanlarımız da yatırım yapmışlardı bunlara fazlasıyla günlerini gün ettiler bile. İmam ekmek mi getiriyo onlara?

Ayrıca;
Aklıma gelen senaryolar:

1- Halkı sokağa döküp, araya 1-2 tane terör örgütü bağlantılı grup sokup kalabalığı güvelik güçleri ile karşı karşıya getirmek ve sonrasında da "Bunlar terörist, bunlar bölücü" diyerek ayrıştırma politikasını yinelemek (uzun vadede pek bir kazancı yok)

2- imamı 20-25 yıllık iktidarına hazırlıyorlar.

3-akp birbiri ardına çok büyük hatalar yapıyor (ihtimali inanılmaz düşük)
İmam'a 2 günde yapılanlara büyük tepki var diye, 2 gün oncesine kadar sabah öğle akşam 3 öğün İmam haterligi yapan @LegenDWyatt hocaa şu an niye 3 maymunu oynuyorr????????? Kafamda deli sorular...

@Imperium @The Insane Icon @Imamoğlu

LegenDWyatt

Hall Of Famer
Konular
123
The Fiend
-
Bu olaya ekşiciler ve internette hayatını yaşayanlar harici üzülen olduğunu düşünmüyorum çünkü altın dolar molar fırlamış, bizim insanlarımız da yatırım yapmışlardı bunlara fazlasıyla günlerini gün ettiler bile. İmam ekmek mi getiriyo onlara?

Ayrıca;

İmam'a 2 günde yapılanlara büyük tepki var diye, 2 gün oncesine kadar sabah öğle akşam 3 öğün İmam haterligi yapan @LegenDWyatt hocaa şu an niye 3 maymunu oynuyorr????????? Kafamda deli sorular...

@Imperium @The Insane Icon @Imamoğlu
Şu mesajdan imama olan nefretimin azaldığını nereden çıkardın arkadaş ya...