Elon Musk, Twitter’da Geçici Sınırları Açıkladı

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Twitter'daki salak saçma mizah yapanlara, konuşmayı unutmuş insanlara, kendi aralarında salak saçma bir konuşma jargonu üreten insanlara sosyalliği öğretecek veya paralarını alacak razıyız.
Biraz ad hominem cevap olmuş. Konu tweet görüntüleme ile alakalı. Mesela şu an site acayip iğrenç. 1-2 saatte bir anca tweet düşüyor anasayfama. Böyle o kesimi engelleyemezsin. İnsanlar alternatifini rahatlıkla bulur. Asıl tezat olan Twitter’ın daha rahat konuşulması üzerine açıklamalar yapıp bu tarz avel kararlar almak.

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins
-
Biraz ad hominem cevap olmuş. Konu tweet görüntüleme ile alakalı. Mesela şu an site acayip iğrenç. 1-2 saatte bir anca tweet düşüyor anasayfama. Böyle o kesimi engelleyemezsin. İnsanlar alternatifini rahatlıkla bulur. Asıl tezat olan Twitter’ın daha rahat konuşulması üzerine açıklamalar yapıp bu tarz avel kararlar almak.
Reis aslında dediğim mantıklı bence, Musk'ın amacının dediğim değilde para olduğunu biliyorum ama şu anki Twitter kitlesine bakınca bu kararın dediğim tarz etkiler yaratıp daha sosyal bireyler oluşması olağan olabilecek bir şey. Twitter bende bugün 1-2 tweet bile göstermedi ve ayrıca bence Twitter gibi herkesin böyle toplanacağı siteler bulmak zor olacaktır veya alternatif kişilerin harekete geçip Twitter tarzı şeyler yapması da zor olur. Ayrıca bu kararın da kaldırılacağını düşünüyorum.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Reis aslında dediğim mantıklı bence, Musk'ın amacının dediğim değilde para olduğunu biliyorum ama şu anki Twitter kitlesine bakınca bu kararın dediğim tarz etkiler yaratıp daha sosyal bireyler oluşması olağan olabilecek bir şey. Twitter bende bugün 1-2 tweet bile göstermedi ve ayrıca bence Twitter gibi herkesin böyle toplanacağı siteler bulmak zor olacaktır veya alternatif kişilerin harekete geçip Twitter tarzı şeyler yapması da zor olur. Ayrıca bu kararın da kaldırılacağını düşünüyorum.
Musk amacı para değil. İlgi çekmek. İlgi manyağı bir adam. Adam 1 haftada dünyanın en zengin insanı ünvanını salıp geri aldı. Sadece Twitter’da kendisinin satın almasını mantıklı diye yedirip mantıksız şeyler yaptı. Günümüz hep bir şeylere abone olmak, onunla ilgili ekstra özelliklere sahip olmayla alakalı. Bu para değil de sanki mutlak olması gerekenmiş gibi davranma alışkanlığı. Gerek yok abi. Twitter her ne kadar toksik ve avel dolu yer olsa da anlık haberler vs derken güzel oluyordu. Şu an mesela ben erişemiyorum tweetlere ve canımı sıkıyor. Ha Twitter detoksu iyi gelir benim için sıkıntı yok. Arkadaşlar bahsetmiş yukarıda Bluesky varmış. O da mesela abonelikle erişebildiğimiz bir yer. Twitter’da kullanılan aşko kuşko erko dilinin farkındayım ve maalesef bunun tam sebebi Twitter değil. Her yerde devam ediyor. Hatta twitter ağzı gündelik hayata da erişti. Hep bir Twitter şakaları filan ama konu çok alakasız geldi sadece. Ben mesela çok tweet atmıyorum ve sadece bakınıyorum. Gerçekten gelen hata can sıkıcı. Yeni özellikse zaten iğrenç ötesi.

Little Jimmy

ㄒ卄丨丂 千丨尺乇 乃ㄩ尺几丂
Konular
205
Jeff Hardy
6182572983e2381c9f2044080a4fafffa2b0108b.jpg

YETER ULAN YETER
ŞUAN BÖYLEDİR

laughing-hysterically-evil-laugh.gif

Cyber

Kayıtlı Üye
Konular
124
Brock Lesnar
Twitter batsa bile Elon'a koymaz. Kitlede toksik olduğu için adam böyle dalgasını geçiyor işte.

Umarım reddit göç almaz feedbacklerimde İngilizce'yi bırak Türkçe bile yazamayan adamları görmek istemiyorum.

Christian

Hit The Switch
Konular
244
Christian Cage
-
Merak ediyorum da bir gün sabah uyandığımızda sosyal medya namına hiçbir şey olmasa acaba nasıl bir durum ortaya çıkardı?