En Sevdiğiniz Güreşçi Neden En Sevdiğiniz Güreşçi?

Konular
37
Seth Rollins
PAC
Soru biraz garip oldu ama sormaya çalıştığım şey atıyorum favori güreşçiniz Drew Mcintyre ise neden en çok sevdiğiniz güreşçi o? Sizin için diğerlerinden ne farkı var?

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
391
Bobby Lashley
-
Bobby Lashley. Tarzı hoşuma gidiyor, ondan aldığım zevki neredeyse kimseden alamıyorum.

Hacken

New York Knicks
Konular
113
Bret Hart
Sheamus
Güreş tekniğinin en tepedeki isimlerinden, belli açıdan öncülerinden ve simgelerinden. Yine tarihin en ikonik isimlerinden biri. Tarzıyla, karizmasıyla, etkisiyle ve bıraktığı izle. Daha iyi kemer taşıyan var mı, ayrıca tartışılır.

Undisputed Rising22

Undisputed Era Üyesi
Konular
820
Edge
-
Tüm zamanlarda Edge, güncel yıldızlardan Seth.
Edge tarzı, müziği, hikayesiyle, gimmicki ile, güreşi ile, yaptıklarıyla sadece başarı olarak değil tüm olaylarıyla ekrana kitliyordu olduğu her segmenti altına çeviriyordu getirdiği gösterdiği etki çok başkaydı. Herkes ile uyumlu dinamiği olduğu netti izlerken en sevdiğim isim olmuştu yıllardan yıllara daha da sevdim ikondur Edge.

Seth ise, benzer yönlerden ring içi kabiliyetiyle mikrofonuyla hikâyeleriyle oyunculuğu ile Edge'den önce aslında bu limitleri zorlamıştı Seth 2 yıl sonra ana kemer potalarına girmişken Edge 2006/7'ye kadar uzaktı buralardan.

Shield'dan günümüze kadar olan karakter gelişimiyle Star ışığını harika getirmesiyle olduğu her segmentte altın yaratmasıyla Edge ile paralel görürüm tarzları da benziyor yarattıkları her segment altın tarzları hitap ediyor.

Alexander

The King
Konular
9
Edge
Edge
Edge. Mikrofon yeteneği olsun, karizması olsun, hardcore maçlarda yer alması, ring içinin iyi olması. Spearden önce saçlarını arkaya doğru atması ilgimi çekmişti.

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
12
Maxwell Jacob Friedman
-
Kendini karakterine adaması, şimdiki hiçbir güreşçi için belki mümkün dahi olmayan bir şekilde özel hayatını saklaması, WWE tarihinin en özel olaylarından olan Wrestlemania serisi, ikonik entrance'ı gibi birçok olayla Undertaker.

Full paket bir güreşçi ve sektöre olan büyük emeğiyle Danielson, ısrarla hep yarım kalan aşk CM Punk.

Canlı izlediğim ilk ppv olan WM31'de beni çok etkileyen, ilk sosyal medya hesaplarında ismimi rollinsfan yapmama sebep olan Seth Rollins.

5 dakika güreş izlemeye tahammül edemediğim zamanlarda bile açıp promolarını dinlediğim MJF.

Khrimur

ACKNOWLEDGE ME
Konular
185
Ryback
Ryback
Eşi benzeri olmadığı için tam bir goat.

Konular
1,374
AJ Styles
Baron Corbin
İşin zirvesi. Burada esas ilgimi çeken nokta zirveye ulaşırken yaptıklarıdır. İşin başlarında kariyeri yerine ailesini tercih etmesi, kendini her zaman abartıdan uzak tutup olağanüstü bir şov sunabiliyor olması. Güreş dışı karakteri çok önemli ve AJ Styles bu yüzden benim saygımı ve şükranımı ziyadesiyle hak ediyor. İyi ki var üstat...