(ER Spoiler) O İsim Hakkında

Konular
374
-
-
Yaptığı returndan sonra Kofi ile girdiği WWC feudundan mağlup ayrılıp, son Extreme Rules şovunda da Kevin Owens tarafından komik bir şekilde tokatlanan Dolph Ziggler bana biraz Dean Ambrose'un ayrılmadan önceki halini hatırlatıyor. Ama bildiğim kadarıyla Ziggler'in öyle bir niyeti yok ve şirkette en az Kofi kadar eski olan bir güreşçi. Peki neden bu hale geldi bu adam?

Konular
5,224
Brock Lesnar
-
Taaa en başından gireyim ben en iyisi bu konuya. WHC olduğu dönemlerde John Cena hakkında ileri geri konuşunca pushu geri çekildi ve sonra olanlar oldu. O dönemden sonra bile yine bayağı kemer falan kazandı. Hatta 1 sene bile geçmemiştir üzerinden, McIntyre ile RAW Takımlar Şampiyonluğunu taşıyorlardı. Ziggler’ın WWEC feuduna dahil olma sebebi de Owens’ın Arabistan’a gitmeyi istememesindendi zaten, tamamen takviye olsun diye geri döndü ve şimdi de Owens’ın basamağı olarak kullanılıyor. Altında ekstra bir şey aramaya gerek yok bence.

YESMovement

Emekli
Konular
2,779
Ziggler'ın başka işleri güçleri var zaten artık ya. WWE'nin ona ihtiyacı olduğu zaman, tokatlanmak falan için döner anca. WWE ile yollarını ayrılayacağını hiç sanmıyorum. Uzun süreli bir sözleşmesi vardır, gerektiği zaman gelir şovlara çıkar diye düşünüyorum.

Jeri-Spy

The King in the North
Konular
1,274
Chris Jericho
-
Çok seviyorum bu triplerini bu adamın. Geçen yıl da siz beni hak etmiyorsunuz vs. diye gidip sonra Rumble'da son sıradan gelip aptalca elenmişti. Asla top seviye yıldız olamayacak, muhtemelen kendisi de bunun farkında olduğundan olabildiğince para kazanıp kariyerini bitirecektir.