Erkekler Royal Rumble Şovunda Return Olmaması

rap

İstanbulls
Konular
900
Matt Sydal
-
Şovu izlerken fark ettiniz mi bilmiyorum ama erkekler Royal Rumble maçında 1 tane bile sürpriz return olmadı. (Hardy Boyz ya da Zack Ryder ya da Dolph Ziggler gibi isimlerin maçta görünmesi düşünülüyordu.)

KingOfMysterio

Fenerbahçe
Konular
3
Rey Mysterio
Edge
Şov boyunca toplam iki tane oldu. Alexa Bliss ve AJ Styles. İkisi de zaten muhtemel isimlerdi. Beklenmedik Hardy kardeşler, Randy, AJ Lee olabilirdi. Her anlamda beklentinin altında kaldı

CasualWatcher

Kayıtlı Üye
Konular
1
CM Punk
Jeff HoF dışında WWE ringinin yakınından haklı olarak geçemez, Ziggler daha yeni ayrıldı, Ryder konusunda bilmiyorum WWE O adamı istemiyor nedense.

Returna gerek olan bir şov değildi ama zaten o kadroyla.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
29
Taryn Terrell
-
Şovu izlerken fark ettiniz mi bilmiyorum ama erkekler Royal Rumble maçında 1 tane bile sürpriz return olmadı. (Hardy Boyz ya da Zack Ryder ya da Dolph Ziggler gibi isimlerin maçta görünmesi düşünülüyordu.)
İşte bunları kimse düşünmüyordu aslında. Fanlar kendi kendilerine gelin güvey oluyor komplo teorileriyle siz de atlıyorsunuz.

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
-
Royal Rumble dönüşlerini iki başlıkta incelerim hep. Her sene büyük debut veya return un olmayabilir kadro şişkiniğine göre, anlarım. Ama anlık nostalji, tek seferlik görünümler bunları yapmanın önünde bir engel yok. Bu sene sadece Speed ile yaptılar o da yavan geldi.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
54
CM Punk
Bryan Danielson
Royal Rumble dönüşlerini iki başlıkta incelerim hep. Her sene büyük debut veya return un olmayabilir kadro şişkiniğine göre, anlarım. Ama anlık nostalji, tek seferlik görünümler bunları yapmanın önünde bir engel yok. Bu sene sadece Speed ile yaptılar o da yavan geldi.
Valla düşününce Speed Rumble’ın güzel anlarından biriydi. Bari şu adama SPEED kemerini verin.

Poseidon

Best In The World
Konular
1,988
Bayley
Tarihin en kötü Rumble'ı bence zaten. Return konusunda Alexa'ya cidden sevindim Charlotte zaten beklenendi onun dışında bir sürpriz yok olmadı yani kel adam istifa etmeli.