Ben de adı Şeyma olan kıza yazmıyorum.
Mr. Bean ölümlü M Katılım 2 Ağu 2014 Konular 747 Mesajlar 11,173 Tepkime puanı 1,126 Puanları 1,085 Yaş 21 Konum Parts Unknown Undertaker Vince McMahon 18 Ağu 2022 #21 Ben de adı Şeyma olan kıza yazmıyorum.
Xenophobia THE Simurgh Katılım 17 Ocak 2018 Konular 37 Mesajlar 9,461 Tepkime puanı 732 Puanları 485 Konum - 18 Ağu 2022 #22 Bu mesajı gruba atan kıza geceliğini sorardım. Boşa vakit harcamayalım formaliteyle. Gerçi arabada yapacaksak hak da verebilirim. Yani gerçek değildir muhtemelen ama şuursuz çok, gerçek olma ihtimalini de göz ardı etmiyorum.
Bu mesajı gruba atan kıza geceliğini sorardım. Boşa vakit harcamayalım formaliteyle. Gerçi arabada yapacaksak hak da verebilirim. Yani gerçek değildir muhtemelen ama şuursuz çok, gerçek olma ihtimalini de göz ardı etmiyorum.
Punk City The Aerialist Katılım 1 Eyl 2011 Konular 2,291 Mesajlar 30,099 Tepkime puanı 3,622 Puanları 1,895 Yaş 25 CM Punk - 18 Ağu 2022 #23 Xenophobia THE Simurgh' Alıntı: Bu mesajı gruba atan kıza geceliğini sorardım. Boşa vakit harcamayalım formaliteyle. Gerçi arabada yapacaksak hak da verebilirim. Yani gerçek değildir muhtemelen ama şuursuz çok, gerçek olma ihtimalini de göz ardı etmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Xeno kardeşim raconu koydu ortaya.
Xenophobia THE Simurgh' Alıntı: Bu mesajı gruba atan kıza geceliğini sorardım. Boşa vakit harcamayalım formaliteyle. Gerçi arabada yapacaksak hak da verebilirim. Yani gerçek değildir muhtemelen ama şuursuz çok, gerçek olma ihtimalini de göz ardı etmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Xeno kardeşim raconu koydu ortaya.