Kaşınma lan dümbük tutuyoruz falan şımardın iyicene sende.
Momseny the front man Katılım 20 Haz 2014 Konular 1,164 Mesajlar 18,460 Tepkime puanı 485 Puanları 1,365 Yaş 27 Konum Kartal Malakai Black Jeff Hardy 22 Haz 2016 #211 Kaşınma lan dümbük tutuyoruz falan şımardın iyicene sende.
Priest of Stars P P Katılım 23 Ağu 2011 Konular 1,801 Mesajlar 30,390 Tepkime puanı 287 Puanları 0 22 Haz 2016 #212 Super Disaster' Alıntı: Galler'in B Grubunda İngiltere'nin üstünde bitirmesinden sonra gazetecilerin "İngilizlerin üstünde bitirmek nasıl bir duygu?" sorusuna Arsenalli futbolcu Aaron Ramsey'den olay bir cevap geldi; "Yine Tottenham'ın üstünde bitirmek çok güzel bir duygu." Bildiğiniz üzere İngiltere'nin bu turnuvadaki kadrosunun büyük kısmını Tottenham takımı oluşturuyor, Arsenal ve Tottenham iki rakip takım ve Arsenal geçen sene Tottenham'ın üstünde bitirdiğinden Ramsey taşı gediğine koymuş. Genişletmek için tıkla ... Olur da geçersek iki saç reyis aynı maçta olacak Ramsey ve Ozan bana bu ilginç geldi daha çok.
Super Disaster' Alıntı: Galler'in B Grubunda İngiltere'nin üstünde bitirmesinden sonra gazetecilerin "İngilizlerin üstünde bitirmek nasıl bir duygu?" sorusuna Arsenalli futbolcu Aaron Ramsey'den olay bir cevap geldi; "Yine Tottenham'ın üstünde bitirmek çok güzel bir duygu." Bildiğiniz üzere İngiltere'nin bu turnuvadaki kadrosunun büyük kısmını Tottenham takımı oluşturuyor, Arsenal ve Tottenham iki rakip takım ve Arsenal geçen sene Tottenham'ın üstünde bitirdiğinden Ramsey taşı gediğine koymuş. Genişletmek için tıkla ... Olur da geçersek iki saç reyis aynı maçta olacak Ramsey ve Ozan bana bu ilginç geldi daha çok.
Kjetill Hayter's Gonna Hate Katılım 22 Ağu 2014 Konular 3,856 Mesajlar 26,192 Tepkime puanı 2,483 Puanları 1,310 Yaş 23 Hook 22 Haz 2016 #213 Ramsey reisi İngiltere'ye almayacaklar yakında, bir yerinde dursun artık. .d
Priest of Stars P P Katılım 23 Ağu 2011 Konular 1,801 Mesajlar 30,390 Tepkime puanı 287 Puanları 0 22 Haz 2016 #214 Bu arada Kuzey İrlanda bizim sayemizde en iyi 3. olmayı dün garantiledi gibi. Gördüğüm bir başlık şöyle yabancı basından: Czech Republic 0 Turkey 2, Euro 2016: Turkish delight confirms Northern Ireland's progression Yine Türk lokumu benzetmesi
Bu arada Kuzey İrlanda bizim sayemizde en iyi 3. olmayı dün garantiledi gibi. Gördüğüm bir başlık şöyle yabancı basından: Czech Republic 0 Turkey 2, Euro 2016: Turkish delight confirms Northern Ireland's progression Yine Türk lokumu benzetmesi
Nation of Violence natural born killer Katılım 7 Nis 2012 Konular 281 Mesajlar 4,582 Tepkime puanı 103 Puanları 15 22 Haz 2016 #215 Son 16'da Almanya , Fransa , İspanya , İngiltere ve İtalya yığıldı bir tarafa. Belçika , Portekiz , Polonya ve Hırvatistan diğer tarafın favorileri. Portekiz biraz düzeltse kendini finale kadar giderler rahat.
Son 16'da Almanya , Fransa , İspanya , İngiltere ve İtalya yığıldı bir tarafa. Belçika , Portekiz , Polonya ve Hırvatistan diğer tarafın favorileri. Portekiz biraz düzeltse kendini finale kadar giderler rahat.
The Game's Crippler Vocare Ad Regnum Katılım 22 Ara 2011 Konular 442 Mesajlar 15,632 Tepkime puanı 208 Puanları 15 Konum Sivas-Merkez Triple H 22 Haz 2016 #216 Nation of Violence' Alıntı: Son 16'da Almanya , Fransa , İspanya , İngiltere ve İtalya yığıldı bir tarafa. Belçika , Portekiz , Polonya ve Hırvatistan diğer tarafın favorileri. Portekiz biraz düzeltse kendini finale kadar giderler rahat. Genişletmek için tıkla ... Portekiz böyle oynarsa Hırvatistan onları paramparça eder.Bu benim son yıllarda gördüğüm en kötü Portekiz. İzlanda vs İngiltere çok ilginç olacağa benziyor.İzlanda kamyonu çekerse çok farklı olur işler.
Nation of Violence' Alıntı: Son 16'da Almanya , Fransa , İspanya , İngiltere ve İtalya yığıldı bir tarafa. Belçika , Portekiz , Polonya ve Hırvatistan diğer tarafın favorileri. Portekiz biraz düzeltse kendini finale kadar giderler rahat. Genişletmek için tıkla ... Portekiz böyle oynarsa Hırvatistan onları paramparça eder.Bu benim son yıllarda gördüğüm en kötü Portekiz. İzlanda vs İngiltere çok ilginç olacağa benziyor.İzlanda kamyonu çekerse çok farklı olur işler.
DarylDiXoN Ne yaptıysam onun için ⏱ Katılım 27 Ocak 2014 Konular 4,904 Mesajlar 37,500 Tepkime puanı 8,270 Puanları 1,835 Yaş 26 Konum Mersin / Erdemli Will Ospreay CM Punk 22 Haz 2016 #217
MG42 slim Katılım 28 Tem 2015 Konular 1,484 Mesajlar 18,910 Tepkime puanı 245 Puanları 0 Yaş 29 Konum Bronx, NY Brodie Lee 22 Haz 2016 #218 Of Ramsey taşı gediğine koymuş. Hep böyle.
Nation of Violence natural born killer Katılım 7 Nis 2012 Konular 281 Mesajlar 4,582 Tepkime puanı 103 Puanları 15 22 Haz 2016 #219 The Game's Crippler' Alıntı: Portekiz böyle oynarsa Hırvatistan onları paramparça eder.Bu benim son yıllarda gördüğüm en kötü Portekiz. İzlanda vs İngiltere çok ilginç olacağa benziyor.İzlanda kamyonu çekerse çok farklı olur işler. Genişletmek için tıkla ... Dehşet bir orta saha rostayonları var. Hücuma falan çok rahat çıkıyorlar ama Ronaldo fazla kasıyor çünkü onun dışında bitirici ayak yok. O kadar kötü değil Portekiz.
The Game's Crippler' Alıntı: Portekiz böyle oynarsa Hırvatistan onları paramparça eder.Bu benim son yıllarda gördüğüm en kötü Portekiz. İzlanda vs İngiltere çok ilginç olacağa benziyor.İzlanda kamyonu çekerse çok farklı olur işler. Genişletmek için tıkla ... Dehşet bir orta saha rostayonları var. Hücuma falan çok rahat çıkıyorlar ama Ronaldo fazla kasıyor çünkü onun dışında bitirici ayak yok. O kadar kötü değil Portekiz.
The Future Nightmare "Watch Her" Katılım 10 Şub 2015 Konular 4,488 Mesajlar 36,939 Tepkime puanı 7,776 Puanları 1,670 Yaş 27 Konum Kocaeli Seth Rollins - 22 Haz 2016 #220 [YOUTUBE]watch?v=cPybxT25_S4[/YOUTUBE] Her ülke özel bir klip yapmışlar, ben oldukça beğendim.