F Grubu 1. Maç | Avusturya - Macaristan

F Grubu 1. Maç | Avusturya - Macaristan maçını kim kazanır?

• Avusturya

Oy: 11 64.7%
  • Berabere biter

Oy: 2 11.8%
  • Macaristan

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17

Iron Cannonball

Prodigy of the World
Konular
3,953
Tommaso Ciampa
-
Eski büyük imparatorluğun iki takımı, tarihte müthiş işler başarmışlar birlikte fakat futbolda çok zevkli bir maç izletirler mi rakip olarak soru işareti. Umarım beklenilenin çok üstünde bir maç izleriz, ben Avusturya bir tık önde diyorum ve Avusturya'ya yakın beraberlik diyorum.
İnşallah Sırbın biri maça karışıp Avusturya ve Macaristan kaptanlarını hançerlemez.

The Moneymaker

Kayıtsız Üye
Konular
717
Arkadaşlar başlık eksik atılmış, Avusturya Macaristan kimle maç yapıyor anlamadım?

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
Eski büyük imparatorluğun iki takımı, tarihte müthiş işler başarmışlar birlikte fakat futbolda çok zevkli bir maç izletirler mi rakip olarak soru işareti. Umarım beklenilenin çok üstünde bir maç izleriz, ben Avusturya bir tık önde diyorum ve Avusturya'ya yakın beraberlik diyorum.

İç savaş gibi maç.

The Vigilante

Lonely Man
Konular
1,851
Undertaker
EURO 2016 F Grubu ilk maçında Avusturya ile Macaristan, Bordeaux'da karşı karşıya geldi.

Maça hızlı başlayan Marcel Koller'in Avusturya'sı, zaman zaman Macaristan kalesinde fırsatlar buldu ancak bulduğu pozisyonları gole çevirmekte oldukça zorlandı. Özellikle Macar kaleci Kiraly'nin kurtarışlarıyla öne çıktığı ilk yarıda taraflar birbirine üstünlük kuramadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Avusturya, oyunun dengede gittiği dakikalarda kalesinde şok bir gol gördü. 62. dakikada Szalai'nin golüyle Macaristan 1-0 öne geçerken Avusturya, beraberlik için organize olmaya çalıştığı dakikalarda Dragovic'in gördüğü kart sonrası sahada 10 kişi kaldı. Yıldız oyuncu 66. dakikada çift sarıdan gördüğü kartla takımını eksik bırakırken Macaristan, oyunun son bölümlerinde bu kez Zoltan Stieber'le golü buldu. 87. dakikada Avusturya'nın fişini çeken Stieber, maçın da skorunu belirlemiş oldu.

Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Macaristan, gruba üç puanla başlayarak ikinci tura yükselmek adına önemli bir galibiyet kazandı. Turnuvaya şok bir yenilgiyle merhaba diyen Avusturya ise ikinci tur şansını zora soktu.​