Fatih Altaylı'dan Linda McMahon Yorumu

Anti-Hero

THE ONLY ONE
Konular
323
CM Punk
Kaçıncı dakika aydınlatır mısın @jesse pinkman ?

Edit : Hafif kör olduğum için gereksiz bir soru sordum. Dinleyip yapacağım yorumumu editleyerek.

Edit 2: An itibariyle dinlemiş bulundum. Ve dedim ki ''her şeyin fazlası zarardır işte, bizden bu yüzden olmayacak''. O lafa değineceğim birazdan , ama önce şuraya parmak basmak isterim ; çok bilmişlik yapıp kadının altyapısını, geçmişte çalıştığı kurumları veya eski bir Senato adayı olduğunu tamamen atlayarak(bilmeyerek) sığ bir biçimde ''güreşçi'' diye bahsediyor Linda McMahon'dan :d. Halbuki Linda ne bir güreşçi, ne oradaki sportmenler soytarı. Bilmediğin konuda sırf ''Trump şöyle yaptı'' diyebilmek için neden tuttuğunu alıp ''aa bak bu güreşçiymiş , bizde de güreşçiden meclis üyesi oldu ahahaah'' gibi saçma sapan bir yorum yaparsın ki? Veyahut olsa bile eğlence sektöründeki bir iş adamının eşi olan , bir iki güzel anısı olan bir kadın neden Eğitim Bakanlığı görevini icra edemesin? Bizde aşırı ciddiyet ve yoğun duygusallık kol gezmekte tüm bu siyasi&bürokrat isimlerde. Kimlik siyaseti de bunun en büyük örneğidir , Fatih Altaylı'nın bu cahilce yorumu da. Peki neden ''bizden olmayacak'' dedim? İşte tam da bu yüzden. Bizde öyle bir lekeleme sistemi var ki , geçmişte ; istersen 20 yıl önce en ufak bir (kötü olsun veya olmasın) olay yaşadığında veya meslekte bulunduğunda mecliste olan olmayan herkes ''bunun burada ne işi var, falancadan şu olur mu , filancadan bu olur mu'' diye hemen lekeliyorlar. Aynı zihniyet 20 yıl önce hırsızlık yapanı da, dini, milli değerleri suistimal edeni de, yolsuzu da unutuyor. Ben artık bizim insanımızın rahat %80'inde ''işine gelene göre davranma'' olduğunu görüyorum. Keyfi öyle istediği için, veya gerçekten mantıklı olduğu için değil ''başımıza bir iş gelir, şu işinden olur bu az para alır'' diyerek hareket ediyor herkes. Seçimlerde de, eylemlere gösterilen tepkilerde de bu böyle. At gözlüğü takıp hayatını gri rafların arasında evrak ve printer kokusu içinde geçiren insanların ruhu kararır, tek bildikleri işleri ve 3 IQ sosyal medya gönderilerine haykıra haykıra gülmek olur. Ufku açık olmayan bir insan da ne kişisel ne toplumsal hiçbir faydalı harekette bulunamaz.

Son düzenleme:

scorpionthecrow

Kayıtlı Üye
Konular
4
Sting
Evet bu bir şov, tıpkı izlediğimiz filmler ve diziler gibi. En azından şovmen diyebilirdi Fatih Bey. Yani insanlar bu meslekten para kazanıyor. Soytarı demek, bilmiyorum pek hoş değil. Amerikan Güreşi'de profesyonel bir güreştir,eğitimleri de vardır. Evet fake olabilir ama her güreşçinin kendine göre move-seti vardır ve bunlara çalışırlar. Ha bunun dışında Fatih Altaylı benim diyen aydınları parmağında oynatacak bilgi birikimine ve zekaya sahip bir adamdır.