Favori Heel Turn Yapma Şekliniz Hangisi?

Favori Heel Turn Yapma Şekliniz

  • Fiziki Aksiyon (Arkadan Saldırma)

    Oy: 5 41.7%
  • İhanet (Tag Team Maçında Arkadaşına Yüz Çevirme)

    Oy: 5 41.7%
  • Promo Kesme (Seyirciye Ana Avrat Düz Gitmek)

    Oy: 2 16.7%

  • Kullanılan toplam oy
    12

Christian

ONE & ONLY
Katılım
29 May 2015
Konular
239
Mesajlar
13,691
Tepkime puanı
778
Puanları
1,080
Yaş
24
Konum
İzmir
Christian Cage
-
Christian'ın heel turnleri efsanevi oluyor. Bir şeyleri yıkarak karakter değiştiriyor adam. Seviyoruz abi. İhanet ve fiziksel saldırının ortası olmuş oluyor aslında ama biz etkili olan kısmına basıp ihanet diyelim.
 

jesse pinkman

ospreay
Katılım
23 Ağu 2012
Konular
7,203
Mesajlar
27,597
Tepkime puanı
5,073
Puanları
2,015
The Rock


Öncelikle güzel konu olmuş. Yani şurada bir heel turnde olması gereken tüm iyi özellikler var. Birincisi; beklenmedik olması ve şok ediciliği, ikincisi; ikisinin arasında aile bağı olması, üçüncüsü; ateşli seyirci ve rolünü iyi oynayan iki adam. Bunlar yeterli ama burada ekstra olarak da Dom'ın Edge'e ihanetiyle, Rey'e ihanet edecek olması ihtimalini düşürdü az buçuk bu daha da şok etkisi yarattı. Sonra Rey'e de ihanet edince BUM! Daha iyisi yapılamazdı.
 

Straight Edge Savior

Don't Wanna Think
Katılım
3 May 2012
Konular
4,708
Mesajlar
63,046
Tepkime puanı
11,088
Puanları
2,065
Konum
İzmir
Kazuchika Okada
-
İhanet bence takım maçında yenilgiye yol açacak şekilde takım arkadaşına ihanet etmek maçtan sonra ise ona saldırmak.
 

LegenDWyatt

Hall Of Famer
Katılım
28 Ocak 2016
Konular
120
Mesajlar
18,711
Tepkime puanı
2,743
Puanları
1,145
Yaş
25
Konum
Denizli - İngiltere
The Fiend
-
İki takım arkadaşından biri hastalığından dolayı ana kemeri bırakıp gittiği gecenin son maçında takım kemerlerini kazanıp diğer takım arkadaşını kevgire çevirmek.
 
Üst