Final Battle Spoiler | ROH Dünya Şampiyonluğu

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-
[ame]https://twitter.com/BulletClubIta/status/1073784082109214720[/ame]

Gecenin en önemli maçlarından biri. Uzun soluklu Lethal vs Cody feudunun son maçı olabilir. Maça dair bir promo izledikten sonra maça geçiyoruz.

Jay Lethal (c) vs Cody - ROH Dünya Şampiyonluğu

İki isim de şekilli şukullu geliyor. Maçımız da başlıyor derken Cody eline mikrofon alıp seyirciye ''beni seviyor musunuz'' diye soruyor, seyirciden karışık tepkiler çıkıyor ve Cody de ''eğer sizi sevseydim o MSG şovunda iş yapacak olurdum'' diyor ve Lethal da ''burası benim şirketim ben buradan ayrılacak olduğum zaman da ROH Dünya şampiyonu olarak ayrılırım'' diyor. Bir şeyler çıkacak gibi bu laftan da hadi hayırlısı.

Neyse, maç başlıyor ama aslında pek de bir şey olmuyor. Cody ara sıra seyircilerin yanına inip heel heat kasıyor. Seyirci de zaten maçı salmış, Brandi'ye Bayley tarzı chant bulmaya çalışıyor. Brandi bir ali cengiz oyunu yapıyor ve CODY'DEN CROSS RHODES AMA LETHAL ATIYOR. Cody birkaç kere daha gerek Brandi'nin kendini atması gerek Hangman'in gelmesi falan tuş etti ama Lethal attı. Lethal da bu saçma maçı Lethal Injection ile alıyor. Helal.

ABO. MARTY SCURLL!! Contender olarak Lethal'in karşısına çıkıyor. Brandi ve Cody giderken de Nick Aldis ve eşi geliyor! İşler karışacak gibi. Şimdi de şükür Main Event'e gidiyoruz.​

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Yine garip bir maç oldu. Yani 2 senedir Cody'nin şu tip maçlarından gına gelmişti, sonunda defolup gidiyor şirketten. Lethal resmen heel gibi güreşti maçtaki asıl heel Cody olmasına rağmen, bu hoşuma gitti, heel hareketler Lethal'a yakışıyor. Maç içerisinde tamamen gereksiz ve amaçsız bir Adam Page sahnesi vardı, amaç neydi gerçekten anlamadım. Lethal ROH'e laf atan bu kendini bilmeze harika bir şekilde had bildirip her nereye gidecekse oraya yolladı. Maçtan sonra da sonunda Scurll meydan okudu ama önce Nick Aldis'i geçmesi gerekecek gibi gözüküyor. Billy Corgan ROH'le ortak çalışacaklarını söylemişti, görünüşe göre bu ilk adım oldu.

Bir de Nick Aldis'in yanında gelen kadın Braun Strowman'ın sevgilisiydi sanırım. :D

World Class Maniac

Kayıtlı Üye
Konular
2,525
Mick Foley
DubgtSNW4AEfPtw.jpg

Maçı izlemedim ama şu kareyi görmek hoşuma gitti. Debut yaptığı Final Battle'da Lethal'ı yenen Cody, son maçına çıktığı Final Battle'da da Lethal'a yenilmiş oldu. Stardust da artık kendi "elit" şirketini mi açar, WWE'ye geri dönüp bükemediği eli mi öper, göreceğiz. Scurll'un kemere olan şansını yüksek görüyorum ama geleceği pek kestiremiyorum. Nick Aldis'in burada ne işi var onu da yazılandan pek anlamadım, zaten kemeri de CZW'nun Cage of Death şovunda kazanması kadar anlamsız gidiyor her şey.

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-
DubgtSNW4AEfPtw.jpg

Maçı izlemedim ama şu kareyi görmek hoşuma gitti. Debut yaptığı Final Battle'da Lethal'ı yenen Cody, son maçına çıktığı Final Battle'da da Lethal'a yenilmiş oldu. Stardust da artık kendi "elit" şirketini mi açar, WWE'ye geri dönüp bükemediği eli mi öper, göreceğiz. Scurll'un kemere olan şansını yüksek görüyorum ama geleceği pek kestiremiyorum. Nick Aldis'in burada ne işi var onu da yazılandan pek anlamadım, zaten kemeri de CZW'nun Cage of Death şovunda kazanması kadar anlamsız gidiyor her şey.

Muhtemelen NWA-ROH anlaşmasından dolayı Nick Aldis sahneye çıktı. Ama Marty'nin onun olan hakkını yine başka biri karşısında savunacak olması da saçma.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Muhtemelen NWA-ROH anlaşmasından dolayı Nick Aldis sahneye çıktı. Ama Marty'nin onun olan hakkını yine başka biri karşısında savunacak olması da saçma.

Belki 3-way maç da yapılabilir. Çünkü Scurll direk Lethal'la yüzleşti, Aldis de Lethal'a bakıp gitti. Ne olacağı bu geceki tv çekimlerinde daha iyi belli olabilir ama segmentin varacağı yer 3-way maç gibi gözüküyor. Bu maçı Anniversary'de mi yaparlar yoksa G1 Supercard'a mı çekerler bilemedim ama. Şimdi bunlar kapışırken Taven ne yapacak merak ediyorum. Herhalde kendi kemerini korumaya devam edecek.

Abhaz

Hank Moody
Konular
102
Kenny Omega
Gecenin en vasat adamı Cody idi Lethal ise gecenin adamıydı.

MG42

slim
Konular
1,484
Brodie Lee
Ya bütün arkadaşları hayvan gibi performans gösterdiler son maçlarında şu rezil herif gene geldi kendi sirkini getirdi son maçında. Bu kadar vasat bir ring performans kabul edilemez şu seviyede ya. İki senedir bizlere ve şu şirketin ana kemerine çektirdiğin kanserler için senin allah belanı versin niteliksiz herif. Şimdi defol git ne yapıyorsun yap.

Genji

Tiger Driver
Konular
6
Tomohiro Ishii
Lethal'ın submissionı, heel tavırları çok iyiydi maç içerisinde ama komple bakarsam, gözümde maçın seviyesi şovun altında kalıyor. 2.75 çıkar.