Final | Portekiz - Fransa

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    50

Eazy-E

Holy Diver
Konular
5
Randy Orton
Matuidi çok komik ağlıyor ama üzüldüm adamların o halini görünce.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Final maçını izlemedim, görünüşe göre baya sıkıcı geçmişe benziyor. Zaten turnuvanın büyük bir bölümü sıkıcıydı, birkaç maç heyecanlandık orası ayrı tabii. Yalnız şu maç varmış ya da bu maç oluyormuş diye aklıma getirmedim, belki son zamanlarda futboldan soğudumdandır. Ciddi anlamda soğudum umarım düzelir bu durum. Portekiz'i tebrik ediyorum buraya kadar gelmişler ve bileklerinin hakkıyla kupa aldılar. Fakat yarın takımın gerçek kurtarıcıları, gizli kahramanlar konuşulmazken yine önplanda isimler konuşulacak bunu gayet iyi biliyorum. Takımda biri var ki zaten nefretimi kazanmış, bolca hava yapabilir kendisi, insanlar neyin ne olduğunu görüyor. Neyse umarım Dünya Kupası beklentilerimizin altında bırakmaz ve EURO 2016 gibi geçmez. Tek temennim bu.

Straight Edge Societh

"Finished The Story!"
Konular
7,419
CM Punk
Adamları finale getiren Nani'ydi! Ne yaptı acaba turnuvada Ronaldo? Bi Macaristan maçında vardı sonra?

Jack Reacher

Borsa İstanbul Yatırımcısı
Konular
232
Randy Orton
-
ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNUZ ULAN!

Chicago Made Punk

Better Than Kobe
Konular
271
Bizde hala teknik direktörümüze 3 milyon euro verelim........ :intihar:intihar

Konular
1,065
Will Ospreay
-
Öyle demeyin hocam ya Macaristan gibi bir büyük takım karşısında beraberliği getirdi.

Bu sezon Chelsea'de yerlerde sürünen Eden Hazard bile Ronaldo'dan daha iyi oynadı turnuvada. Adam 3 gol attı, ikisi Macaristan'a.

Bu turnuva Ronaldo'nun daha iyi olduğunu ispatlıyorsa son 7 yıldaki La Liga sonucu ne olacak? Direk kıyaslamalar başlamış sosyal medyada.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Adamları finale getiren Nani'ydi! Ne yaptı acaba turnuvada Ronaldo? Bi Macaristan maçında vardı sonra?

Öyle demeyin hocam çokça Dünyanın En İyi Futbolcusu oldu, takımında bir şey yapmasa bile karizmasıyla kupayı kazandırdı. Finale kadar canını dişine takmış adamlar emek verdi ama bir Ronaldo değil.