Ya Euro 2008'den beri Avrupa ve Dünya kupası turnuvalarını düzenli olarak takip ediyorum. Hiç cezbetmeyen bir final oldu sanırım son on yılda. Ya zaten Fransa biraz oynadı da hakem taşıdı genel anlamda. Portekiz desen adamlar bir maç kazanarak turnuvayı tamamladılar. Bir maç! Zaten evsahibi takımlarını sevmem. Bir de güçlü takım olursa yandık, lobi gücü vardır. Ki aynısı 2014'de de yaşandı. Açılış maçı falan faciaydı. Sonuç olarak Fransa kaybetti diye sevineceğim karşı rakip Portekiz ulan! Ne oynuyolar ne ediyorlar adamlar kendileri de bilmiyor. O yüzden Fransa kaybettiği için sevinemiyorum. Turnuvanın tamamını takip edemedim ama genelde oldukça leş geçtiği söyleniyor. Final bile tatmin etmedi zaten. Sonuç olarak pek bir şey kaybetmemişim.
Edit: Ek olarak ilginç bir şey var. 2004'de Portekiz ev sahipleğinde finalde Portekiz, Yunanistan'a kaybetmişti. Orada da Yunanistan'ın oyunu eleştirilmişti. Burada da Portekiz yine böyle saçma bir oyunla turnuvanın ev sahibine karşı kupa kaldırıyor. Gerçi Yunanistan'ın bir oyunu vardı aslında şimdi bu kadar zalim olmayalım.