Final | Portekiz - Fransa

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    50
Konular
210
He beyler bu arada Quaresma 2 kupa falan kaldırdı ya,Beşiktaşlıların dilinden kurtulamayız söyleyeyim.Hayatında ilk bu Quaresma'nın...

Chicago Made Punk

Better Than Kobe
Konular
271
Yine başkasının kazandığı zafere sevindiki kendimizinkine sevineceğimiz günler ne zaman gelecek acaba ? Başımızda Almanya ve İspanya teknik direktöründen daha fazla alan bir direktör olduğuğ sürece o günler çok uzak.

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Ronaldo'nun hak ettiğini falan tartışmayalım Patricio, Nani, Quaresma hak etti bunları konuşalım tartışmaya gerek yok.

MG42

slim
Konular
1,484
Brodie Lee
Ya Euro 2008'den beri Avrupa ve Dünya kupası turnuvalarını düzenli olarak takip ediyorum. Hiç cezbetmeyen bir final oldu sanırım son on yılda. Ya zaten Fransa biraz oynadı da hakem taşıdı genel anlamda. Portekiz desen adamlar bir maç kazanarak turnuvayı tamamladılar. Bir maç! Zaten evsahibi takımlarını sevmem. Bir de güçlü takım olursa yandık, lobi gücü vardır. Ki aynısı 2014'de de yaşandı. Açılış maçı falan faciaydı. Sonuç olarak Fransa kaybetti diye sevineceğim karşı rakip Portekiz ulan! Ne oynuyolar ne ediyorlar adamlar kendileri de bilmiyor. O yüzden Fransa kaybettiği için sevinemiyorum. Turnuvanın tamamını takip edemedim ama genelde oldukça leş geçtiği söyleniyor. Final bile tatmin etmedi zaten. Sonuç olarak pek bir şey kaybetmemişim.:D

Edit: Ek olarak ilginç bir şey var. 2004'de Portekiz ev sahipleğinde finalde Portekiz, Yunanistan'a kaybetmişti. Orada da Yunanistan'ın oyunu eleştirilmişti. Burada da Portekiz yine böyle saçma bir oyunla turnuvanın ev sahibine karşı kupa kaldırıyor. Gerçi Yunanistan'ın bir oyunu vardı aslında şimdi bu kadar zalim olmayalım.:D

Ryuuma

Banned
Konular
9
He beyler bu arada Quaresma 2 kupa falan kaldırdı ya,Beşiktaşlıların dilinden kurtulamayız söyleyeyim.Hayatında ilk bu Quaresma'nın...
Olum mantığa bak la. Sanırsın tuttuğu takımın oyuncuları her ay düzenli olarak 3 kupa kaldırıyor. (Galatasaray'lıyım.)

Konular
210
Griezmann'dan bahsediyorum. Ronaldo hak ettiğini gösterdi şeklinde bir iddiam olmadı.

Valla kardeş Almanya maçını Griezmann tek başına taşıdı zaten.Neuer'e tek attı.Git aç bakalım Ronaldo kaç maç taşımış Euro 2016'da.''Hak ettiğini gösterdi şeklinde bir iddiam olmadı'' doğru böyle bir iddiada bulunman imkansız zaten.Zerre kadar haketmedi.Kupayı onun eline verenlere yazık.

Konular
210
Olum mantığa bak la. Sanırsın tuttuğu takımın oyuncuları her ay düzenli olarak 3 kupa kaldırıyor. (Galatasaray'lıyım.)

Ah öyle bir şansımız olsa keşke(EskişehirSporluyum) 2 kupa kaldırınca dilden kurtulamıyoruz işte.Zamanında Galatasaray'ın Euro-Super kupalarını kaldırdığını zamandan tut,Aa bu zaman bile halen ''Bizim Euro-Super kupamız var'' diye konuşulurken bu Quaresma muhabbeti mi konuşulmayacak.

Edit: Galatasaray'ın yaptığı efsane bir şeydi o ayrı...

Noname

Noname
Konular
50
Portekiz'in kazanmasını çok istedim maçı izlerken Ronaldo gibiydim. :DD Quaresma'dan olsa gerek.Maçıda Portekiz hak etti zaten.Tebrik ederim.

Mardeus

Y2J
Konular
66
Chris Jericho
Fransa Portekiz'den çok çok hak etti bu kupayı. İkisini de baştan itibaren sevmezdim zaten almasın dedim. Portekiz şaka maka adam akıllı maç kazanmadan aldılar kupayı. Fransa baştan beri çok hak ediyordu. Ben oynayışlarını diyorum. Torpil olayları falan değil. Fransa Portekiz'den kat kat daha iyi oynadı turnuvada. Ben Fransa alsın isterdim ama olmadı. Portekiz'de güzel bir galibiyet aldı. Özellikle kalecilerini tebrik etmek lazım harika işler yaptı.