Full Gear 2024 Spoiler | AEW Dünya Şampiyonluğu Maçı

Straight Edge Societh

"Finished The Story!"
Konular
7,296
CM Punk
AEW Dünya Şampiyonluğu Maçı
Jon Moxley (c) vs. Orange Cassidy

Maçın sonunda Claudio Castagnoli ve PAC ring kenarında belirdi ve Cassidy'nin etrafını sardı ancak Kyle O'Reilly, Tomohiro Ishii ve Rocky Romero durumu eşitlemek için geldi. Marina Shafir, Moxley'e çantasını vermek istedi ancak geri dönen Willow Nightingale ringe koştu ve Shafir ile kavga etmeye başladı. Cassidy daha sonra çantayı ele geçirdi ve Moxley'e vurdu. Moxley'i tuş etmeye çalıştı ama Moxley kurtuldu. Wheeler Yuta daha sonra Cassidy'yi koşan bir dizle sarstı ve Moxley'de Death Rider vurup tuşa gitti.

Kazanan ve hâlâ şampiyon: Jon Moxley

GdH-JpjWEAAU1gf

Maçtan sonra Yuta gözlerine bir şişe temizleme solüsyonu dökerken Moxley, Cassidy'yi yerinde tuttu. Adam Page elinde bir sandalyeyle ringe geldi ve Yuta'ya vurup ardından Moxley'e baktı. Ardından Christian Cage ortaya çıktı ve Killswitch vurdu. Page, Cage'e AEW Dünya Şampiyonluğu maçı için kontratını verdi ve arkaya çekildi. Jay White geldi ve Cage'e Blade Runner vurdu ancak Castagnoli ona arkadan vurdu ve Shafir, Yuta ve PAC ile birlikte Moxley'in arkaya gitmesine yardım etti. White bir sandalye aldı ve arkaya çekildi.

Death Riders kamyonetleriyle ayrılmak istedi ama onlar ayrılamadan bir araba kamyonete çarprı. Darby Allin kamyonete çarpan arabadan çıkıp kaykayı arabanın ön camını kırmak için kullanırken ayrı bir arabayla oradan ayrıldılar.

GdH_1jZXQAEiAdV

Demon Slayer

FUTURE
Konular
4,323
Kazuchika Okada
-
Ne maç oldu ama ya harikaydı.

The Insane Icon

GURURLAN
Konular
10,913
Sting
Uzun uzun yazmayacağım. Maçın bana 2021 esintileri sunmasını istiyordum, yani tatmin edici seviyede olmasa da aldım, sıkıntı yok. Eleştireceğim konu, maç sonu. Olayları bu kadar arapsaçı etmeye, karmakarışık hale getirmeye, kim kime dumduma hale getirmeye ne gerek var kardeşim. Yine terör oluşmuş arenada. Zaten Cassidy çok fazla varlık gösterememiş bence, ki bu hiç sürpriz değil. Karşıdaki AEW'nun en sert adamlarından ve Dünya Şampiyonu Mox. Çok az daha Cassidy'e yazılabilirdi, hani böyle 2-3 dk gibi. Bir şeyleri çözen değil, kaosa sürükleyen bir son dışında iyi bir son.

derion

e n i g m a p r o b l e m s
Konular
10
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Biri bana Kemerin nerede olduğunu söyleyebilir mi ya ? @DarbyAllin1 hocam sen biliyorsundur. Ben bir şey kaçırdım sanırım neden kemer ile gezmiyor Mox ?

Carbonade

Kayıtlı Üye
Konular
26
Biri bana Kemerin nerede olduğunu söyleyebilir mi ya ? @DarbyAllin1 hocam sen biliyorsundur. Ben bir şey kaçırdım sanırım neden kemer ile gezmiyor Mox ?
Kemer çantanın içinde. Mox bu yaptıklarını şampiyonluk için olmadığını söylüyor. Şirketin kendine gelmesi için yapılması gereken iş diye tanımlıyor. Mesela Daniel bryana yaptıkları için hiç hoşlanmadım ama yapılması gerekiyordu diye açıkladı.